2777
2789
عنوان

قبول شدم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 7414 بازدید | 246 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی قربونت برم مامان:)))من کسی میشم که بهم افتخار کنی تو مامانمی:))

مامان واقعیته؟

از هم دور هستین؟

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

معلومه که میشهبخدا که میشهفقط نیتشو بکن و تلاشتو باقیش با خدا بهت قول میدم

مبااارک باشههههه خانومممممیییییی🥲💕

بیا بگو چیکارا کردی منم ایده بگیرممم

از کی شروع کردی روزانه چقدر میخوندی چقدر تست میزدی خسته که میشدی کم که میاوردی چیکار میکردی

در اخر شهر قبولیتم بگو با رتبه منطقه مررررسییییییی دعات میکنم

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

خداااا 🥺🥺 شکررررتتتتچقد برات خوشحالم عشق من🥺💕مبارکمون باشهههههه ، مبارکه خانمم دکتر قشنگمممم🥺💕 ...

مرسییی سیسی قشنگممم اخهه دم معرفتت گرم قربون ذوق کردنت ماچ به کلت:)))

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

خوشبحالت من ازاد شهر خودم پزشکی قبول شدم

حتمااا حکمتی داره به حکمت خدا شک نکن الهی که یه جوری موفق بشی آزادش رو فراموش کنی و بدون که همین هم حسرت خیلیاست

مبااارک باشههههه خانومممممیییییی🥲💕بیا بگو چیکارا کردی منم ایده بگیرممماز کی شروع کردی روزانه چقدر ...

حتمماا سیسی جانمم

یه تاپیک دارم میزنم راجب درس باهم صحبت کنیم درخواست بده و یه پیام تا یادم باشه تگت کنم حتمما

حتمماا سیسی جانممیه تاپیک دارم میزنم راجب درس باهم صحبت کنیم درخواست بده و یه پیام تا یادم باشه تگت ...

مرررسی عزیز دلم چشمم الان درخواست میدم قبول کن🥲🫶

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

دولتی😭البته مزخرف به تمام معنا بود

واییی بنازمتتت سال اول دولتی رتبه زیر ۲٠٠٠ شهر خودتونننن

موفق باشییی😍😍😍😍

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

واقعاا خیلی خوشحال شدم 😍😍😍کاش همیشه سایت در از خبرهای خوب باشه 

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂.