2777
2789
عنوان

قبول شدم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 7941 بازدید | 247 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلیی عجیبب بود من اصلا معتقد بودم امروز نمیاد گفتم سه شنبه بعد یهو دیدم جدی شد رفتم زدم سایت آو ...

ای جان چقدر قشنگ😍😍😍😍😍😍

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

الهی قربونت برم مامان:)))من کسی میشم که بهم افتخار کنی تو مامانمی:))

حتما که همینطوره دورت بگردم

همه جوره باعث افتخارمی عزیز دلم😍😘😘💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖. 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

حتمااا حکمتی داره به حکمت خدا شک نکن الهی که یه جوری موفق بشی آزادش رو فراموش کنی و بدون که همین هم ...

توهم همینجور عشقم🥹🩷

پزشکی:))))سوال کنکوری داشتید و خب ب حد من راضی بودبد خوشحال مبشم کمکتون کنم:))))))

مامان جانممم مامان قشنگم قربون ذوقات برم من:)))

عزیز دلمی تو بهترینم 😘😘😘چرا ذوقتو نکنم خدا رو شکر بابت همه نعمتای خوبش و بچه های گلی ک. بهم هدیه داد.... الهی همیشه موفق باشی قشنگم 😍😍😍😍💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

ممنونممم سیسی جانممن از تابستون دوازدهمماگه دوست داشتی درخواست بده یه پیام هم بده من تگت کنم تو تاپی ...

سیو کردم تاپیکت رو مرسی🤍

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

واییی بنازمتتت سال اول دولتی رتبه زیر ۲٠٠٠ شهر خودتوننننموفق باشییی😍😍😍😍

ای وای ماچچچ به کلتتت قربونت برم مرسی ازت:)))

شاید محال باشد بی پر پریدن اما،اوج شکوه دریا پرواز یک نهنگ است.