2777
2789
عنوان

قبول شدم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 7414 بازدید | 246 پست
حتمماا سیسی جانممیه تاپیک دارم میزنم راجب درس باهم صحبت کنیم درخواست بده و یه پیام تا یادم باشه تگت ...

سال اولت بود یا چند ؟

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلیی عجیبب بود من اصلا معتقد بودم امروز نمیاد گفتم سه شنبه بعد یهو دیدم جدی شد رفتم زدم سایت آو ...

ای جان چقدر قشنگ😍😍😍😍😍😍

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الهی قربونت برم مامان:)))من کسی میشم که بهم افتخار کنی تو مامانمی:))

حتما که همینطوره دورت بگردم

همه جوره باعث افتخارمی عزیز دلم😍😘😘💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖. 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

مامان جانممم مامان قشنگم قربون ذوقات برم من:)))

عزیز دلمی تو بهترینم 😘😘😘چرا ذوقتو نکنم خدا رو شکر بابت همه نعمتای خوبش و بچه های گلی ک. بهم هدیه داد.... الهی همیشه موفق باشی قشنگم 😍😍😍😍💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

ممنونممم سیسی جانممن از تابستون دوازدهمماگه دوست داشتی درخواست بده یه پیام هم بده من تگت کنم تو تاپی ...

سیو کردم تاپیکت رو مرسی🤍

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️