librarian_maneli مدیر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2794 عنوان قبول شدم🙃 | مشاهده متن کامل بحث + 7415 بازدید | 246 پست دوستای من که خواسته بودید بگم بهتون نتیجه روبیاید اینجا ببینم🥹پزشکی روزانه شهر خودمون قبول شدم:)))) نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر. 1404/07/19 | 19:37 47 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهک1465 عضویت: 1404/02/11 تعداد پست: 1414 @ماهک1465 سیسییی بیا مهمونیایدی فاطمه رو داری؟ یادم رفت نه عزیزم من حتی نمیدونم خودت می هستی😂احتمالا دینایی
گومی_نام عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 726 قربونت بشمممم والا خودم خیلی فیزیو دوس داشتم ولی نشد دیگه 🥲🥲 موفق باشی❤️
librarian_maneli مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2794 اسی نمیدونم چرا انقد ازت حس خوبی گرفتمم😭دمت گرم ایول بهت از ته قلبم برات خوشحال شدممن همه میگن نمیت ... وای خدارو شکررر که حس خوبی گرفتی ماچ به کلتت:)))قشنگگ معلومه یکی از موفقای آینده ای دقیقا رسم روزگار همینه که حرفای آدما یه سوخت باشه در جهت حرکت رو به جلو:) نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.
librarian_maneli مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2794 بچها منم اتاق عمل اوردم خوبه بنظرتون؟؟ عاللییی مبارکت باشه انشالله:))) نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.
masiiii7517 عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 2 سلام خانوم دکتر خوشقلب...لطفا درخواست دوستی منو قبول کن منم چند تا سوال ازت دارم🫠بوس بهت
librarian_maneli مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2794 بیشتر از این پیشرفت خودتو ببینی عزیزم میشه همچی بگی؟این فیلم آموزشی میدی یا نه کتابتو اینارو ممنوننن ... دورت بگردم الهی که زندگی تو هم پر باشه از موفقیتای بزرگی که از خوشحالی گریه کنییی براشونسیسی درخواست بده بعدش پیام بده من یادم بمونه تو تاپیک تگت کنم راجب درس فقط حرف بزنیم نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.
librarian_maneli مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2794 مبارکههههههانشالله قسمت ما 😂😂عزیزم یه سوال .. شما تو سمپاد درس خوندید ؟ حققق الهی قسمت هممتون:))الهی منم برا همتون ذوق کنمنه رفیق من تو مدرسه دولتی خوندم نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.
۱۴۰۰پاستیل عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 1567 دورت بگردم الهی که زندگی تو هم پر باشه از موفقیتای بزرگی که از خوشحالی گریه کنییی براشونسیسی درخواست ... عزیزم چقدر خوش قلبی❤درخواست دادم گلم
librarian_maneli مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2794 مبارک باشه عزیزممم🦋💖میشه بپرسم از کی شروع کردی به خوندن؟یازدهمم ولی هنوز شروع نکردم جدی خوندن رو ... ممنونم قشنگمممسیسی بهم درخواست بده بعدش پیام بده تا من یادم بمونه تو یه تاپیک تگت کنم فقط راجب درس صحبت کنیم تجربه هامو بگم الان واقعاا سرم شلوغه نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.
librarian_maneli مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2794 سلامپ مبارکه خانوم دکترعزیزم سیسی مخفف چی هست میگی؟اسی که مخفف استارتر هست. سیسی نمی دونم ممنونمممم قشنگمم:))سیسی نمیدونم مخفف چیه ولی ینی خواهر🥹 نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.
librarian_maneli مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2794 تیپ چند اسی زنجان نمیدونم تیپ چند حساب میشه ۲؟ نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.
librarian_maneli مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2794 سهمیه که نداشتی کاش شیوه درس خوندنت بگی الیته من برا ازمون استخدامی میخام ن کنکور نه فقط به میزان زیادی پاره شدم😂😂حله درخواست بده بعدش یه پیام بزار من یادم بمونه تگت کنم تو یه تاپیک میخام راجب درس خوندنم بگم الان واقعااا سرم شلوغه نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.
librarian_maneli مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2794 من تازه شروع کرم پشتم میشه قبول شم یعنی منم حتتتمااگه خاستی راجب درس صحبت کنیم بهم درخواست بده بعد یه پیام بده من تاپیک بزارم تگت کنم همه راجبش حرف بزنیم نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.
librarian_maneli مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2794 وای عزیزم مبارکت باشه💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖خانم دکتر اینده😍😍 وااای ذوق فراوونننن مرسی ازتتت ممنونممم نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.