2777
2789
عنوان

قبول شدم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 7415 بازدید | 246 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی نمیدونم چرا انقد ازت حس خوبی گرفتمم😭دمت گرم ایول بهت از ته قلبم برات خوشحال شدممن همه میگن نمیت ...

وای خدارو شکررر که حس خوبی گرفتی ماچ به کلتت:)))

قشنگگ معلومه یکی از موفقای آینده ای دقیقا رسم روزگار همینه که حرفای آدما یه سوخت باشه در جهت حرکت رو به جلو:)

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

بیشتر از این پیشرفت خودتو ببینی عزیزم میشه همچی بگی؟این فیلم آموزشی میدی یا نه کتابتو اینارو ممنوننن ...

دورت بگردم الهی که زندگی تو هم پر باشه از موفقیتای بزرگی که از خوشحالی گریه کنییی براشون

سیسی درخواست بده بعدش پیام بده من یادم بمونه تو تاپیک تگت کنم راجب درس فقط حرف بزنیم

مبارکههههههانشالله قسمت ما 😂😂عزیزم یه سوال .. شما تو سمپاد درس خوندید ؟

حققق الهی قسمت هممتون:))

الهی منم برا همتون ذوق کنم

نه رفیق من تو مدرسه دولتی خوندم

مبارک باشه عزیزممم🦋💖میشه بپرسم‌ از کی شروع کردی به خوندن؟یازدهمم‌ ولی هنوز شروع نکردم جدی خوندن رو ...

ممنونم قشنگممم

سیسی بهم درخواست بده بعدش پیام بده تا من یادم بمونه تو یه تاپیک تگت کنم فقط راجب درس صحبت کنیم تجربه هامو بگم الان واقعاا سرم شلوغه

سلامپ مبارکه خانوم دکترعزیزم سی‌سی مخفف چی هست میگی؟اسی که مخفف استارتر هست. سیسی نمی دونم

ممنونمممم قشنگمم:))

سیسی نمیدونم مخفف چیه ولی ینی خواهر🥹

سهمیه که نداشتی کاش شیوه درس خوندنت بگی الیته من برا ازمون استخدامی میخام ن کنکور

نه فقط به میزان زیادی پاره شدم😂😂

حله درخواست بده بعدش یه پیام بزار من یادم بمونه تگت کنم تو یه تاپیک میخام راجب درس خوندنم بگم الان واقعااا سرم شلوغه

من تازه شروع کرم پشتم میشه قبول شم یعنی منم

حتتتما

اگه خاستی راجب درس صحبت کنیم بهم درخواست بده بعد یه پیام بده من تاپیک بزارم تگت کنم همه راجبش حرف بزنیم

وای عزیزم مبارکت باشه💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖خانم دکتر اینده😍😍

وااای ذوق فراوونننن مرسی ازتتت ممنونممم