2777
2789
عنوان

قبول شدم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 7413 بازدید | 246 پست
@banuyegolllll‍ مامانی بیااااا:)))

الهی  من قربونت بشم عزیز دلم. 

خدایا شکرت. بابت دعاهام. 

خدایا شکرت...

موفق باشی دورت بگردم الهی 💝💝❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥😇🎊💃🎊🎊🎊💃🎊🎊🎊💃💃🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊

خیلی خوشحال شدم 

روز دختر بهترین هدیه رو گرفتم شکرت 

مرسی از تلاشت ماه قشنگم 😘😘😘. 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخداا اگه همت کنی میای میگیمن مطمئن بودم قبول میشم و واقعااا شدالهی که بهترش نصیبت بشه اژ ته دل ذوق ...

مرسی عزیزم ایشالا

میشه بگی رمز موفقیتت چی بود

یعنی به نظرت اگر چه کاری رو انجام نمیدادی به نتیجه نمی رسیدی؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

وای من به جات ذوق کردم میشه بگی از چه سالی شروع کردی به درس خواندن واسه کنکور چقدر تست زدی چه کتاب ...

چقددد شماهایی که میگید ذچق میکنید قشنگید اخههه الهی دورت بگردم:))

اره حتما درخواست بده باهم صحبت میکنیم الان یکم سرم شلوغه حتماا ولی میگم

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

وای خوشبحالتت من ذوق کردم واقعااا

میشه کمکم کتی؟🥲💔

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

مبارکت باشه انشالله بسلامتی ..امیدوارم همه کنکوریا مث تو شاد بشن دختر زرنگ و پرتلاش خوشحالم از موفقیتت...فقط یه سوال عزیزم رتبت چند بود 

خـبـر آمـد خبـری نیـست…هنـوز از غـم دوری دلـدار بـسـوز…بـایـد ایـن جـمعه بیایـد، بایـد!مـن دگـر خسـته شـدم از شـایـداللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج
قربونت برمممحتما حتما حتمادرخواست بده میگم

همینجا بگید منم دخترم یازدهم تجربیه

خـبـر آمـد خبـری نیـست…هنـوز از غـم دوری دلـدار بـسـوز…بـایـد ایـن جـمعه بیایـد، بایـد!مـن دگـر خسـته شـدم از شـایـداللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج
۱۳۱۳🙈

چه خوب حلالت باشه این شیرینیه قبولی😘😘