2821
2789
عنوان

پشت کنکوریا

118 بازدید | 11 پست

بچه ها من سه هفته اس که شروع کردم و تو این سه هفته روحیه ام اوکی بود و خب خوب پیش رفتم نسبتا ولی امروز به شدت ناامید شدم و استرس عجیب تمرکزمو گرفته

شماها چیکار میکنید اینجور مواقع

منم انگیزه‌مو از دست دادم

من اصلا امروز به شدت حالم بد بود از صبح که بیدار شدم نمیدونم ساعت مطالعه امم اومد پایین امروز نمیدونم چجوری باز مثل اول شم اخه🤦🏻‍♀️کاش اون انگیزه اولیه رو داشتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین عزیزم تازه اوله مسیره هنوز کجاهاشو ندیدی

اصلا به حرفایی مغزت گوش نده لطفاً برو پر قدرت ادامه بده اینو بدون اگه حسرت به دل موندی خیلی بازگشت به این مسیر سخته جدیدش بگیر

من با آن که انتقام جو و کینه توز نیستم، حافظهام در مورد جراحات و تحقیر ها به رغم بزرگواریام بسیار قوی است...❤️🩹

ببین عزیزم تازه اوله مسیره هنوز کجاهاشو ندیدیاصلا به حرفایی مغزت گوش نده لطفاً برو پر قدرت ادامه بده ...

چشم مرسی ازتون:)

واقعا درسته خودمم اول خیلی با هدف شروع کردم ولی الان به شدت بی انگیزه شدم از وقتی شنیدم نتایج اومده با اینکه من منتظر نتایج نبودم

چشم مرسی ازتون:)واقعا درسته خودمم اول خیلی با هدف شروع کردم ولی الان به شدت بی انگیزه شدم از وقتی شن ...

اینارو کشیدم میگم هر افکار منفی داری بریز رو کاغذ من دقیقه به دقیقه کاغذ میسوزوندم خودمم باهاش میسوختم💔

من با آن که انتقام جو و کینه توز نیستم، حافظهام در مورد جراحات و تحقیر ها به رغم بزرگواریام بسیار قوی است...❤️🩹