2777
2789

اگر ذخیره آزاد رو بزنیم بعد دولتی هم ثبت نام کنیم اگر ذخیره رو قبول بشیم اونوقت دولتیه رو چیکار کنیم؟ چرا هیچ اطلاعاتی راجع به ذخیره نیست آخه🥲🥲

به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر

ذخیره یعنی قبولی 

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

ذخیره آزاد رو مگه اصلا الان میشه زد؟ مگه نباید صبر کنید ببینید قبولی های اصلی ثبت نام می کنند یا نه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ذخیره یعنی قبولی

آخه ردیف 158 هستم🥲🥲

به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر

آخه ردیف 158 هستم🥲🥲

پارسال یه مشاوری بود میگف همه کسایی که ذخیره هستن قبولن

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
ذخیره آزاد رو مگه اصلا الان میشه زد؟ مگه نباید صبر کنید ببینید قبولی های اصلی ثبت نام می کنند یا نه

آره ولی من میگم اگر دولتی رو بزنم بعد توی ذخیره آزاد هم بعدا قبول بشم دولتیه رو چیکار کنم؟ 

آره ولی من میگم اگر دولتی رو بزنم بعد توی ذخیره آزاد هم بعدا قبول بشم دولتیه رو چیکار کنم؟

احتمالا دولتی رو باید انصراف بدی و احتمالا خسارت بدی و سال بعد هم نمیتونی کنکور شرکت کنی، که البته چون قصد داری امسال آزاد رو بری مشکلی نیست

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
احتمالا دولتی رو باید انصراف بدی و احتمالا خسارت بدی و سال بعد هم نمیتونی کنکور شرکت کنی، که البته چ ...

یعنی پس اگر دولتی رو ثبت نام کنم بازم راهی هست اگر ذخیره رو قبول شدم برم درسته؟ باید انصراف بدم؟ 

یعنی پس اگر دولتی رو ثبت نام کنم بازم راهی هست اگر ذخیره رو قبول شدم برم درسته؟ باید انصراف بدم؟

تا جایی که من می‌دونم بله 

آخه ردیف 158 هستم🥲🥲

رشته آزاد و دولتی ات چیه؟ آزاد شهر خودت هستی؟ 

دختر من آزاد ذخیره ۳۷ پرستاری سمنان هست ولی خودمون ساکن تهرانیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز