2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی مرده اومد تو تاپیکت

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

وای به شماهم درخواست داده؟؟

اره وقتی تو تاپیک بهش گفتم نر درخواست داد

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

واقعا یه مرتیکه بی خانواده تو نی نی سایت چیه ک بخام دروغ بگم حواستم بگم رسوا بشه دیگه از این غلطانکن ...

اگه درخواست شون رو قبول نکنید هیچ غلطی نمیتونن کنن

میرید قبول میکنید بعد انتظار دارید طرف راجب  نوسانات قیمت ارز صحبت کنه 

خب معلومه پی چی هست تو این سایت 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اگه درخواست شون رو قبول نکنید هیچ غلطی نمیتونن کننمیرید قبول میکنید بعد انتظار دارید طرف راجب نوسان ...

عزیزم گفت که دستش خورده تایید شده 

برای منم چند بار پیش اومد سریع لغو زدم

خب مردک نر همین جا فحاشی کن ما هم بخونیم اگه وجودشو داری

به توهم درخواست داد؟

گلم نوشتم ک بلد نبود دستم خورد بعدم بلد نبود چجور بلاکش کنم

باش

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مگ میشه تو شخصی عکس فرستاد

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

2790
2778
2791
2779
2792