2821
2789
خوب عزیزم وقتی شرایطش نیست برم شهرستان چی کار کنم ؟مثلا من رشته روابط عمومی دانشگاه علامه رو زده بود ...

والا نمی‌دونم من ظرفیت های پارسال رو دیدم آره اینا بودن 

فک کنم چینش انتخاب رشته ات مشکل داشت شنیدم با این رتبه ها مردود بشن متاسفانه 🥲

صبور باش این روزا هم میگذره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ادبیات هم زده بودم ولی نیاورم مشاورم میگفت انسانی امسال تا 18 هزار گرفتن فقط ممکنه بیارم؟

روانشناسی که بهتر ادبیات هست باز میتونی بری جاهای دیگه بری باهاش کار کنی با ادبیات فقط میتونی یا با آزمون معلم بشی اونم اگه تا اون موقع آزمون بود یا تا دکترا ادامه بدی استاد دانشگاه بشی

والا نمی‌دونم من ظرفیت های پارسال رو دیدم آره اینا بودن فک کنم چینش انتخاب رشته ات مشکل داشت شنیدم ب ...

آخه خودم انتخاب رشته نکردم که مشاور داشتم فکر نمی‌کنم چینشش مشکل داشته باشه ، خودمم تو شوکم که چرا با این رتبه مردود شدم میخوام اعتراض بزنم 

چرا دو شهر نمیشه ؟وقتی شرایطش رو ندارم برم شهرستان چی کار کنم ؟

1:انتخاب‌های رؤیایی/آرزویی (شانس کم)

2:انتخاب‌های منطقی/واقعی (شانس بالا)

3:انتخاب‌های تضمینی/کف قبولی (اطمینان از پذیرش):

چینش باید اینطوری بشه 

آخه خودم انتخاب رشته نکردم که مشاور داشتم فکر نمی‌کنم چینشش مشکل داشته باشه ، خودمم تو شوکم که چرا ب ...

من با ۳رقمی هم دیدم مردود باشه 🥲

برو مطمن شو بهمن با آزمون هست؟؟

آخه غیر انتفاااعییی خیلی بده 😭😭

باز شهر خودت رفت آمد می‌کنی دیگه 

به هر حال اگه نخواستی بهمن ماه مجدد انتخاب رشته که محض احتیاط بپرس بببن با آزمون هست 

:انتخاب‌های رؤیایی/آرزویی (شانس کم)

2:انتخاب‌های منطقی/واقعی (شانس بالا)

3:انتخاب‌های تضمینی/کف قبولی (اطمینان از پذیرش):

بعد اینجوری بچین انتخاب هاتو

باز شهر خودت رفت آمد می‌کنی دیگه به هر حال اگه نخواستی بهمن ماه مجدد انتخاب رشته که محض احتیاط بپرس ...

ممنونم عزیزم میشه بگی با این رتبه چه چیزایی بزنم میارم؟ 

میشه درخواست بدم قبول کنید ؟ 

1:انتخاب‌های رؤیایی/آرزویی (شانس کم)2:انتخاب‌های منطقی/واقعی (شانس بالا)3:انتخاب‌های تضمینی/کف قبولی ...

آره میدونم ، من مشاور هم داشتم برای انتخاب رشته ، مثلا رشته روابط عمومی دانشگاه علامه سال های قبل با رتبه ۸ هزار هم پذیرش داشته ولی من با رتبه ۵ هزار حتی شبانه این رشته رو هم نیاوردم چرا آخه ؟ باورم نمیشه 🥲

من با ۳رقمی هم دیدم مردود باشه 🥲برو مطمن شو بهمن با آزمون هست؟؟

وای با ۳ رقمی مردود بشی که خیلی بده ، آره فکر کنم بهمن بشه انتخاب رشته کرد ، من میخوام اعتراض بزنم اگه نشد برای بهمن انتخاب رشته میکنم 

آره میدونم ، من مشاور هم داشتم برای انتخاب رشته ، مثلا رشته روابط عمومی دانشگاه علامه سال های قبل با ...

والا نمی‌دونم امسال چرا اینطوری شده خیلیا با رتبه خوب اون جاهایی که میخواستن نیاوردن 

و من فک میکنم شاید در چینش انتخاب رشته ات اشکال باشه 

آره اعتراض بزن ببین چی میشه 

انشالله موفق باشی و اون رشته ای که دوست داریو قبول بشی❤️🌸