2821
2789
به نظرت باز انتخاب رشته کنم با رتبه نزدیک 30 هزار انسانی منطقه 3 یا همین غیر انتفاعی روانشناسی رو بر ...

شهر خودت قبول شدی؟

روانشناسی رشته ی‌خوبیه اگه شهر خودت هست از پس هزینه ها بر میایی برو

صبور باش این روزا هم میگذره
وای منمحالم انقد بدههههزخم زبون بقیه رو چیکار کنم🫠🫠🫠🫠💔💔💔

سلام قلبب🥲

فدای سرت  تازه امسال سال اول بودیی 

زندگی خودته  بیخیال حرفای بقیه رو🥲

تو اسمون دنبال ستاره نور ماه فقط به تو میکرد اشاره✨🌚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم با رتبه ۵ هزار انسانی مردود شدم، دارم دیوونه میشم خیلی تلاش کرده بودم گفتن امسال دیگه حتما با ا ...

قشنگم معلومه که تهران قبول نمیشی .. تهران برا رتبه های زیر هزاره... شما راحت شیراز قبول میشدی .. دانشگاه خیلی خوبی هم هست .‌‌حالا اگه خانواده ت اجازه ندادن واقعا نمی‌دونم چی بگم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

منم برای بار دوم مردود شدم :(رتبم ۴۹۰۰ بود همه جا رو زدم آخرشم هیچ جا قبول نشدممیخوام بمیرم فقط

چی زده بودی مگه ..و کجا زده بودی .. رتبه خوب بوده که

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

قشنگم معلومه که تهران قبول نمیشی .. تهران برا رتبه های زیر هزاره... شما راحت شیراز قبول میشدی .. دان ...

خوب عزیزم وقتی شرایطش نیست برم شهرستان چی کار کنم ؟مثلا من رشته روابط عمومی دانشگاه علامه رو زده بودم که سال های قبل با رتبه ۸ هزار هم پذیرش داشته ، من فکر میکردم اگه هیچی هم قبول نشم دیگه حداقل روابط عمومی شبانه رو که قبول میشم 

برای مترجمی زبان انگلیسی همه جا رو حتی شهرستان هایی که داشتن شبانه هم زدم ولی هیچی

چه عجیب ‌‌‌‌‌. البته تخصصی ندارم تو این رشته ولی بازم عجیبه.