2821
2789
1:انتخاب‌های رؤیایی/آرزویی (شانس کم)2:انتخاب‌های منطقی/واقعی (شانس بالا)3:انتخاب‌های تضمینی/کف قبولی ...

یه سوال ،من اول تغذیه  بعد هوشبری زدم بعد پرستاری واسه یه دانشگاه  ، که هوشبری پارسال با ۲۰ هزار منطقه قبول بود ، الان من ۱۵ هزار شدن ولی مردود شدم ،به نظرت برا چینش مردود شدم ؟

یه سوال ،من اول تغذیه بعد هوشبری زدم بعد پرستاری واسه یه دانشگاه ، که هوشبری پارسال با ۲۰ هزار منط ...

بهمن ماه مجدد انتخاب رشته و طبق چیزی که گفتم 

و فک کنم اول باید پرستاری باشه که از بقیه رشته های که گفته رتبه خوب بخواد و ظرفیت امسال با پارسال فرق داره امسال کمتر قبول شدن یا با رتبه های خوب قبول نشدن🥲 

صبور باش این روزا هم میگذره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بهمن ماه مجدد انتخاب رشته و طبق چیزی که گفتم و فک کنم اول باید پرستاری باشه که از بقیه رشته های که گ ...

اخه من پرستاری رو دوست نداشتم اول بزارم ، علاقم به تغذیه و هوشبری بیشتر بود اونا رو اول گذاشتم ک بیارم 

اخه من پرستاری رو دوست نداشتم اول بزارم ، علاقم به تغذیه و هوشبری بیشتر بود اونا رو اول گذاشتم ک بیا ...

والا نمی‌دونم دیگه شاید چینشت اشکال داشت 

یا ظرفیت کافی نبود 

صبور باش این روزا هم میگذره
2823
2791
2779
2792