2777
2789
عنوان

نامزدم پبام داده امشب بریم بیرون❓

275 بازدید | 16 پست

به نظرتون اصلا توجهی به اینکه امروز روز دختر بوده داره؟ 

پارسال روز دختر اصلا کاری نکرد فقط تبریک گفت به روش اوردم. البته اون روز واقعا روز دختر بود. این روز دختر جهانیه 

پارسال روز جهانی رو برام یه شاخه گل گرفت 

تصمیم دارم اگه کاری نکرد اصلا به رو مودم نیازم ناراحت هم نشم انگار اصلا حواسم نیست 

خوبه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا ول کن این مراسمات رو هر سال هر سال حالا تولد یه چیزی 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

این که مناسبتا از الان براش مهم نیس ناراحتت نمیکنه؟

پارسال که بحث شد گفت مناسبت کم نداریم که، سالگرد و تولد و روز زن و ولنتاین  دیدم راست میگه اینو تو دلم فاکتور گرفتم دیگه. روز تولدمو حواسش هست. روز زن امسال باید حواسش باشه. نباشه گوششو میگیرم میریم برام هدیه بخره😅

ببین خودتو بکشیم اون براش مهم نباشه به مناسبتا اهمیت نمیده.

پس خوب میکنی 

اصل شادیتونو خراب نکن 

ماهم در قید مناسبتها نیستیم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.