2777
2789
منم الان نتایج دانشگاه آزاد زده مردود امسال میخواستم برم ولی چند سال هم پشت کنکور بودم برای پزشکی نی ...

عزیزم یه سال رو با خودت عهد کن و بشین پاش انشاله بهترین برات پیش میاد منم یه سال پشت بودم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چیکارا کردی برا قبولی مثلا چ دبیرایی رو میدیدی چن ساعت میخوندی

عزیزم من از مهر پارسال که نتیجه اومده بود و قبول نشدم

، رفتم الماس ماز رو دوباره ثبت نام کردم

و نشستم اول اون قسمت هایی که تو تابستون درس دادن رو پشت سرهم دیدم و خودم رو بهش رسوندم، و اینکه توی حیاط خلوت، تنها یه زیر انداز پهن کردم و نشستم اونجا درس خوندم، با اینکه اتاق و میز داشتم، ولی نیاز داشتم یه جا باشم حتی صدای خانواده هم نشنوم و هوای آزاد باشه، دیگه برای زیست فرهمندنیا، فیزیک میرحسینی، ریاضی عزیزی، شیمی مومن زاده ،میدیدم و همشون خیلی خوب بودن ولی مهم واقعا تست زدن بودش بعد دیگه از 8 بلند میشدم تا آخر شب، معمولا اخرای شب کلاس های ماز داشتم