zadddd مدیر استارتر عضویت: 1404/03/16 تعداد پست: 102 عنوان کمککک 44 بازدید | 6 پست سلام خوشگلامن دهم ریاضی ام یه طورایی پشیمون شدم از انتخاب این رشته همینطوری اومدم ریاضی هیچ هدف خاصی هم ندارم خودم الان نظرم اینه امسال و بخونم و ببینم کنار میام با ریاضی که اگر اوکی نشدم تغییر رشته بدم به نظر شما چیکار کنم منننن 1404/07/19 | 16:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مخلوط_کن عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 2497 ببین همه اولش پشیمون میشن چون درسا یهو سنگین میشه نسبت به راهنمایی ولی اگ واقعی پشیمونی و به رشته دیگه ای علاقه داری حتما عوض کن
zadddd مدیر استارتر عضویت: 1404/03/16 تعداد پست: 102 ببین همه اولش پشیمون میشن چون درسا یهو سنگین میشه نسبت به راهنمایی ولی اگ واقعی پشیمونی و به رشته دی ... یعنی طبیعیهه؟😭من الان جدی افسردگی گرفتم خیلی دوست دارم برم فنی حرفه ای حسابداری یا برق بنظرتون امسال رو ریاضی برم یا نه همین الان رشتمو تغییر بدم؟
مخلوط_کن عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 2497 یعنی طبیعیهه؟😭من الان جدی افسردگی گرفتم خیلی دوست دارم برم فنی حرفه ای حسابداری یا برق بنظرتون امسا ... ببین من خودم اوایل دهم خیلی حالم بد بود همش کارم گریه بود کم کم از ترم دو به بعد راه افتادم درسارو فهمیدم
مخلوط_کن عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 2497 یعنی طبیعیهه؟😭من الان جدی افسردگی گرفتم خیلی دوست دارم برم فنی حرفه ای حسابداری یا برق بنظرتون امسا ... بعد شما خودت به خسابداری و برق علاقه داری اگه میبینی اونارو بیشتر از ریاضی میخوای حتما عوض کن
مخلوط_کن عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 2497 من خودم رشته دومی مد نظرم نبود و ادامه دادم و بعدا بهش علاقمند شدم اما شما حداقل به ۲ تا رشتع دیگه علاقه داریبا مشاورم صحبت کن بهتر راهنماییت میکنه
zadddd مدیر استارتر عضویت: 1404/03/16 تعداد پست: 102 من خودم رشته دومی مد نظرم نبود و ادامه دادم و بعدا بهش علاقمند شدم اما شما حداقل به ۲ تا رشتع دیگه ع ... مرسی خوشگله خیلی خیلی ممنونننن✨✨