2777
2789

عوارضشو نخونده بودم خوردم همینجوری

من میخواستم با ارامش درس بخونم یعنی الان دیگه باید خواب الودگی تحمل کنم؟😂

ازین بهتر نمیشد

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بود من ده خوردم هیچیم نشد شاید دوزش زیاد بوده

۲۰ خوردم

نه فعلا چیزیم نشده تو گوگل نوشته بود

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

عادت نکن

نمیتونم دیگ استرس تحمل کنم خسته شدم

امسال کنکور دارم

یه قرص بی عوارض بگین بخورم ک بهتر شم

نمیتونم دیگ استرس تحمل کنم خسته شدمامسال کنکور دارمیه قرص بی عوارض بگین بخورم ک بهتر شم

این عوارضش چند ماهه دیگه خودش رو بروز میده بنده هم پشت کنکورم پدرم روانپزشکه من ویتامین گروه B رو بخور و ویتامین Dروزانه و ورزش هرروز 20 دقیقه من دمبل کلی خریدم با اونا کار میکنم

این عوارضش چند ماهه دیگه خودش رو بروز میده بنده هم پشت کنکورم پدرم روانپزشکه من ویتامین گروه B رو بخ ...

من ویتامین ب و د و ث و قرص منیزیم مدتیه هرروز میخورم ولی استرسمو برطرف نمیکنه

سلام گلم.. با دکتر مشورت کلردیازپوکساید بخور.. پرانول به بعضی ها سرگیجه میده

ممنون

من ویتامین ب و د و ث و قرص منیزیم مدتیه هرروز میخورم ولی استرسمو برطرف نمیکنه

پس ورزش رو استارت بزن با نفسا عمیق دمبل بخر تو اتاقت هرروز 20دقیقه آب بخور تا میتونی البته زیاد هم نهههههه