2777
2789

تا ب امروز‌ ی ریال کرایه ندادین ‌پول اب برق گاز ندادین

پول پیش ندادین سال دیگش بشه هییییچ و ی چیزم باید بزاری روش

و‌ شکر خدا‌ تا ی سیب زمینی نون تو‌خونخ نباشه سریع میپرین از بالا و‌پایین میارین‌

و هرررر مهمونی هم‌میاد سریع شماهم میپرین خونه مادرشوهره و نهار و شام اونجایین

اینا همش‌ پس انداز میشه مبره جیبتون دیگ

از چی ناراحتین و ناشکری میکنین؟؟؟؟

اونی ک بد باشه صد فرسخ اونور‌ترهم بدی شو میرسونه پس بشینین پس انداز کنین و حالشو‌ببرین

*خودم کلا مادرشوهرم مرده و الباقی اعضای خانواده مجردی شوهرمم درربرزخ زندگیمون هستن خدارشکر

و خودمون شهر دیگ خونه خریدیم ولی الان اینجا مستاجریم دوساله و‌واقعا خیلی سخته هرسال مبشه هیچ

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه خانواده شوهر مثل هم نیستن .من خدا شکر خانواده شوهر خوب ولی از اول گفتن برین مستاجری خدا شکر بعد ...

درکل  سمت ما وظیفشونه برای پسرشون خونه بخرن و‌همه هم خریدن یا طبقه های خونشونن

ولی شوهرم شهر دیگس برعکسه پسر داشته باشه باید برا پدرر بخزه ولی پدر نه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

خب مادرشوهر نداری 50 درصد مشکلاتو نداری 

بعدشم میپری اونجا ناهارو شامو میخوری درعوضشم باید کار کنی 

فعلا ک ما داریم خرج اونارو میدیم  کمکشونو بزارن جیبشون 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
همکارم پدرشوهرش خونه بهش داده تو یه ساختمون نیستن ولی هر ماه اجاره میگرن

اونایی ک رایگانن منظورم بود

درکل پدر پسر وظیفشه برا پسرش خونه بخره سمت ما ک همخ میخرن پسر خونه و‌دختر جهیزیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب مادرشوهر نداری 50 درصد مشکلاتو نداری بعدشم میپری اونجا ناهارو شامو میخوری درعوضشم باید کار کنی فع ...

من چیزی ک از سمت خودم‌ن دیدم گفتم

بعضیا اره خزجشونم میدن مث طایفه شوهرمن

سه ماه اول زندگی‌باهاشون رفت امد داشتیم از شوهر سربازم‌ک پدرش یک ریال پس انداز نداشت وطیفشو درقیالش انجام بده،،،، انتظار کمک داشتن😂دمشون قیچی کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونایی ک رایگانن منظورم بوددرکل پدر پسر وظیفشه برا پسرش خونه بخره سمت ما ک همخ میخرن پسر خونه و‌دختر ...

به نظرم خانواده دختر و پسر هیچ وظیفه ای ندارن اگه چیزی بدن از لطف و مهر بانیشونه.

کی گفته همه این حین ها را داره؟؟من خودم به شخصه فقط کرایه خونه نمی‌دانیم بقیه چیزا سرجاش بودیکی از ف ...

ن والا سمت ما ک همه برا پسرشون خونه خریدن یا رو هم. هستن‌حتی خوراکشونم از‌ خونه پدررمیبرن

شانس سمت شوهرم برعکسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونایی ک رایگانن منظورم بوددرکل پدر پسر وظیفشه برا پسرش خونه بخره سمت ما ک همخ میخرن پسر خونه و‌دختر ...

اکثرا همه چی رایگان نیس فقط خونه .کی میره خونه مادرشوهرش سیب زمینی و پیاز میگره یه روز بده دو روزه بده همه روز که نمیتونه😂😂

به نظرم خانواده دختر و پسر هیچ وظیفه ای ندارن اگه چیزی بدن از لطف و مهر بانیشونه.

ن والا وظیفشونه

پس‌غلط میکنن عشق حال میکنن ک نسل فقیر بوجود بیارن

من الان خودم ب شخصه برا‌پسرم صد درصد خونه میخرم دخترمم جهیزیه کامل

مثل طایفه خودم پیش میرم ن طایقه شوهر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه پسر تا وقتی نزدیک پدر مادرشه هیچ وقت مستقل نمیشه .بعد پیاز وسیب زمینی واینا که مسئله نیست من شخصا هیچ وقت چیزی از مادرشوهرم اینا نمیگیرم اونا هم از من نگرفتن .خونه هم سهم خود همسرمه که نیاز به اجاره دادن نبوده ولی زندگی کردن با خانواده شوهر سیاست خیلی زیادی میخواد که به مشکل نخوری و جایگاه خودت هم حفظ بشه . 

اکثرا همه چی رایگان نیس فقط خونه .کی میره خونه مادرشوهرش سیب زمینی و پیاز میگره یه روز بده دو روزه ب ...

والا عروسای ما همینن‌

البته ک‌پدرشوهرا موقع خرید واسه خونت پسر جدا میخرن ولی اگ مثلا یهو چیزی تموم بشه عزوس‌میرع پایین یا بالا و خودش برمیداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40