ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سال بعداین موقع هیچ یادت نمیاد بچت مدرسه نرفت..ول کن مدرسه همه ی زندگی نیس فقط یه بخشی هست من یه تایمی اونقد سختگیر بودم برامدرسه درس بعد دیدم سال بعدش اصلا یادم نمیومد پارسال اون تایم چی خوند چی نخوند چندگرفت رفت نرفت الکی استرس میدادم به خودم به بچه..الان درارامش میگذره بچمم علاقه پیدا کرده به درس ببین سختگیری نتیجه ی عکس میپه مت خودم تحصیل میکردم دایم توپارک گردش فلان کتاب ازدستم نمیوفتاد الان هیچ تاثیری نداره توزندگیم فعلیم
به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
اشکال نداره عزیزم پیش دبستانی حالا بزار استراحت کنه. از الان تا سالهای سال باید درس بخونه ....پیش ما پیش دبستانی هنوز باز نشدن....دخترم اینقدر ابتدایی غیبت میکرد بیشتر کلاس اول چون درسها رو بلد بود میگفت حوصله ندارم .. زرنگترین هم بود همیشه ..
اشکال نداره عزیزم پیش دبستانی حالا بزار استراحت کنه. از الان تا سالهای سال باید درس بخونه ....پیش م ...
من دخترم تو قصه گویی مشگل داره البته هیچوقت داسنان نخومدم براش ولی میگه مامان معلمم داستان میخونه من متوجه نمیشم معلمشونم میگه خلاصه داستان بپرسین برام بگین