2789
دقیقا پدر و مادرشوهر من ک فقط میگن پسر بزرگمونو بیسشتر دوس داریم واسه همین ب خاطر اون ب زنش چیزی نمی ...

خیلی کاربدی میکننن واقعا همیش میگم کاش یه دونه عروس بودم

زندگیمو با همه سختیاش دوست دارم  

دارم ۳تا 

از من بزرگترند و همه خصوصیاتشونم از من پایین تره 

اوایل خیلی حس میکردم خوبندو دوستشون دارم ولی هرچی پیش رفت و تغییر رفتار اطرافیانو برادر شوهرامو دیدم و ب گوشم رسید حرفایی که پشت سرم زدنو.... 

اوووووف خلاصه که جاری بزرگم منو رقیب خودش میبینه و خیلیییییییی حسودند بخصوص این 

درصورتی ک من کلا ازشون دوری میکنم و سرم ب کار خودمه 

اما متاسفانه اونا....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه ندارم ولی خیلی دوست دارم داشته باشم

برادر شوهرم ازدواج نمیکنه....

اونم میترسه ازدواج کنه زنشو اذیت کنن

ولی اگه داشته باشم هواشو نگه میدارم....نمیزارم اونم مثه من اذیت کنن... 😤

من با اینکه دختر یه دونه هستم خیلی خوشگلم تحصیلاتم از جاری بالاتره کلا ازش سرترم ولی هیچوقت دلشو نمی ...

!!!!!!!

عزیزم به کسی احترام بذار که بهت احترام بذاره 

اگه اون بهت بی محلی و بی احترامی کنه وشما بلعکس باهاش رفتار کنی خودتو کوچیک میگنی

خیلی کاربدی میکننن واقعا همیش میگم کاش یه دونه عروس بودم

اره بخدا راحت بودیم نه مقایسه میکردن نه حرفی پشت سر بود نه داستان و ادا و اطوار

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه

اما در کل جدی میگم کاش این کلمه هاو یسری از حساسیتا توی نسبتا از بین میرفتو هرکس سرش ب کار خودش بود.

خیلی بده 

من خودمم جاری ۳نفر دیگه حساب میشم و نمیدونم شاید اونا هم حس بدی ب من دارند.

کاشکی حسادت نبود 

کاشکی آدما زندگیه خودشونو میکردند....

دقیقا پدر و مادرشوهر من ک فقط میگن پسر بزرگمونو بیسشتر دوس داریم واسه همین ب خاطر اون ب زنش چیزی نمی ...

والله من عروس بزرگم فعلاهم جاری ندارم....ولی زیر پام میکارن بالای سرم میچینن انقد اذیتم میکنن....هر کاری کنم یه حرفی پشت سرم درس میکنن

یدونه جاری دارم تااخرم همینه دختره به ظاهر خوبی صمیمی هستیم اما به ظاهر درباره چیزای خصوصی هیچ کدوممون چیزی نمیگیم 

ولی خیلی رو قیافم کارام پوششم حساسه که بهترنباشم ازش 

که شکره خدا هستم