2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دو تا خیلی بدم میاد ازشون بزرگه که چپ و راس خونواده شوهرم قهوه ای میکنه ولی بازم احترام میزارن بهش😏 ...

دقیقامثه جاری من اینقدخانواده شوهرموخراب میکنه اخرشم اونااحترامش میزارن

زندگیمو با همه سختیاش دوست دارم  

یه جاری دارم اوایل ازدواجم رفتارها وحرکات خاصی داشت وبهم جبهه داشت وبا رفتارم فهموندم که هیچ خصومتی باهاش ندارم واونم کوتاه اومد،کلا شایدباورتون نشه جاریم خانومه وخانواده خوبی هم داره وخداروشکر بهم کارنداریم ،درضمن حساب شده وبا احتیاط هم باهم رفت وآمد ورابطه هم داریم

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
اگه خانواده شوهرعاقل باشنو فرق نزارن اونم یکی مث شما دشمن ک نیستش ولی باجاری جماعت دوست نشو چززززز م ...

دقیقا پدر و مادرشوهر من ک فقط میگن پسر بزرگمونو بیسشتر دوس داریم واسه همین ب خاطر اون ب زنش چیزی نمیگیم!😑😑😑😑😑 

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه

پنج تا دارم

ظاهرا باهم خوبیم وکاری بکار هم نداریم اما درباطن علاقه ای ب هم نداریم

من ب بزرگه خیلی احترام میزارم ولی صمیمی نمیشم

دومی وآخری رواصلاااا آدم حساب نمیکنم فقط سلام علیک

دوتا وسطی هم بسیار محتاطانه ارتباط دارم صمیمیت هم هرگز