2777
2789

یه فامیل داریم که خودش زن داره و برادرش خواستگار من بوده. زنش میگفت برقا رفته بوده با شکم حامله و کلی وسایل خرید توی دستم ۸ طبقه رفتم بالا یا وسایل سنگین بهم میده بلند کنم، یهو فامیلمون گفت خودتو لوس نکن مادرای ما باردار بودن هزارتا کار میکردن صداشون درنمیومد. زندگیشون به من مربوط نیست می‌خوام بدونم اگه با برادرش ازدواج میکردم امکان داشت همین بلا سرم بیاد؟ چون یه بار خیلی مریض احوال بودم زنگ زد حالمو بپرسه مثلا، زدم زیر گریه و... یهو گفت جلوی بقیه خودتو جمع کن بی حیا نباش چرا انقدر لوسی😑🥲

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شعور نداره بدونه چقدر وضعیت زن باردار سخت و طاقت فرساست

آره بخدا خیلی حالم برای زنش گرفته شد خدا ازش نگذره

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

آره شدیداً اعتقاد دارم آدما تحت تاثیر تربیت خانوادگیشون قرار میگیرن....تو خانواده ی همسر من زن حامله مثل ملکه هست قشنگ پادشاهی می‌کنه از پدر شوهر و مادرشوهر بگیر تا برادرشوهر و خود شوهرم یعنی یه عمر باهم تو جنگ باشین به محض بارداری همه دست به سینه در خدمت هستن تا زایمان

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره بخدا خیلی حالم برای زنش گرفته شد خدا ازش نگذره

ببین من الان باردارم خیلی روحیاتم حساس شده و بدنم تغییر کرده واقعا زن باردار گناه داره اینجوری باهاش رفتار بشه

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

اگر یه گوشه ایش رو اومده یعنی اره، اونم همینجوریه، به مردم بیشتر بها میده تا به تومن تا بحال شوهرم ا ...

آره واقعا بخاطر حرف مردم منو زجر کش میکرد

عشقی که بین شما و همسرته ماشاالله عشق درستیه

آره شدیداً اعتقاد دارم آدما تحت تاثیر تربیت خانوادگیشون قرار میگیرن....تو خانواده ی همسر من زن حامله ...

چقدر خانواده با فرهنگ و شعوریییی

توی خانواده این فامیل ما چیزی به اسم احترام به زن باردار یا چیزای ازین قبیل وجود نداره خاک تو سرشون

ببین مجردی خیلی خوبه ادامه بده به مجردی..

خواهر من غلط بکنم ازدواج کنم با این روانی مشکل دار💀