2777
2789
عنوان

مردی‌ که‌‌ به‌ زن‌ باردارش‌ بگه‌ خیلی‌ لوسی‌ چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 21 پست
ببین من الان باردارم خیلی روحیاتم حساس شده و بدنم تغییر کرده واقعا زن باردار گناه داره اینجوری باهاش ...

الهی عزیزمممم

آره متوجهم کاملا،واقعا زن توی این شرایط باید از همه چیز بهترین نوع براش فراهم باشه اما بعضی روانی های بی فرهنگ بلانسبت شما اینو نمیدونن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

عزیزدلم ان شالله یه عشق پاک و آسمونی قسمتت بشه

دورت بگردم قشنگممم🤍🌱عشق شما هم پایدار و مانا

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر خانواده با فرهنگ و شعورییییتوی خانواده این فامیل ما چیزی به اسم احترام به زن باردار یا چیزای از ...

تو موارد دیگه اذیت دارن شاید ولی تو این مورد خیلی به زن حامله اهمیت میدن در صورتی که تو خانواده ی خودم زن حامله خیلی عادی برخورد میکنن باهاش سرکار می‌ره کارهای خونه انجام میده مهمون می‌ره خونش حق ناز و ادا تو جمع رو هم نداره ولی خانواده شوهرم برعکس انگار یه مریضی سخت گرفتی دور از جون

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو موارد دیگه اذیت دارن شاید ولی تو این مورد خیلی به زن حامله اهمیت میدن در صورتی که تو خانواده ی خو ...

باز خوبه توی این مورد مراعات میکنن بعضیا دیگه به قصد عمد اذیت میکنن

ویییی من انقد بوسم همین که دعوام کنه نگاش کنم اشکم میاد لبام می‌ریزه پایین یه چیزیش خوبه حوصله داره ...

الهییییییی🥹😂