2777
2789
عنوان

پسرا دنبال دختر خوب نیستن

239 بازدید | 27 پست

اونایی که دوست پسر دارید اینا دختری نمی‌خوان که همیشه باشه که کنارشون باشه تو هر شرایطی دنبال دختری نمیگردن متعهد باشه دنبال دختری نیستن که پول واسشون مهم نیست ازشون چیزی نمی‌خواد خوششون از دختری که همیشه در دسترست نمیاد خوششون از دختری که واقعی دوستشون داره نمیاد،

. همه این کارها و کردم و بعد خیلی راحت ولم کرد  هیچ پسری لیاقت اینو نداره این کارها و واسش بکنید مگه اینکه اونم در مقابل همین کارها و بکنه

همه چیز درست میشه

همه پسرا اینطور نیستن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم خواهرم

شما و همه دخترها، لایق این هستید که اگر پسری شما رو بخواد، مردونه بیاد جلو و خواستگاری و مسئولیت پذیر باشه.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من امتحان کردم

و دختر خوبه ی رابطه نبودم

چون واااااقعااا نمی خواستمش

و جواب داد

هر چه قدر اهمیت ندی

در دسترس نباشی

بود و نبودش برات مهم نباشه عزیزتری....

بابا به خدا گفت می خوام بیام خواستگاری گفتم چرا از بین تمام دخترهای بخت برگشته منننن، من نمی خوام

گفت چون تو سخت به دست میایی...دیگه از این اعتراف صریح تر؟؟؟

دقیقا یعنی ببین براش فرشته بودم . این چتمونو دویست بار خوندم بخدا از گل نازکتر نمیگفتم بهش 

ول کرد رفت من میگم بخاطر خوشکلیه شاید من خوشکل نبودم

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

چند سالته ؟ میخوام بدونم از تو جوان تر پیدا کرده و رفته یا حتی جوان بودن هم دیگه مطرح نیست ‌

نه شیش سال ازش کوچیک ترم متولد ۷۱هست اتفاقا وقتی دوست شدیم گفت از دهه هشتادی خوشم نمیاد  خیلی بچه ان

همه چیز درست میشه

دختر خوب برای همراهیه که تهش همینا میان سمتشون  / اون پسرا دخترا رو برای خوش گذرونی و سواستفاده می‌خوان آبجی گلم تعدی نیست در روابط متاسفانه

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
دقیقا یعنی ببین براش فرشته بودم . این چتمونو دویست بار خوندم بخدا از گل نازکتر نمیگفتم بهش ول کرد رف ...

ببین از خودم تعریف نمیکنم ولی شاغلم خوشگلم خوش هیکلم مهربونم خوش اخلاقم خودش اینارو بهمم می‌گفت ولی چی شد تهش اینقدر بهش محبت کردم عشق دادم فکر کرد همه دخترا همینجوری عاشقش میشن ولم کرد رفت

همه چیز درست میشه

دقیقا یعنی ببین براش فرشته بودم . این چتمونو دویست بار خوندم بخدا از گل نازکتر نمیگفتم بهش ول کرد رف ...

مشکل از شما نبوده فقط انتخابت اشتباه بوده کسیرو انتخاب کردی که قصدش خوشگذرونی بوده این آدمها تنوع طلبن 

😈

من امتحان کردمو دختر خوبه ی رابطه نبودمچون واااااقعااا نمی خواستمشو جواب دادهر چه قدر اهمیت ندیدر دس ...

منم اولاش همینجوری بودم واقعا ولی از یه جایی دیگه عاشقش شدم فکر میکردم عشقو باید نشون داد باید خودت باشی ولی اشتباه کردم 

همه چیز درست میشه

مشکل از شما نبوده فقط انتخابت اشتباه بوده کسیرو انتخاب کردی که قصدش خوشگذرونی بوده این آدمها تنوع طل ...

نه،اتفاقا خودشو کشته بود بیاد جلو

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

آجی این پسرا یکی مثل خودشون میخوان واسه خوشگذرونی اما پسرهای متعهد و اهله زندگی دختر پاک و معصوم می ...

من اولین رابطه بود بهشم همون قرار اول گفتم اگه دنبال خوش گذرونی و رابطه یکی دو روزه ای من نیستم گفتم سنم طوری نیست تو همچین رابطه هایی باشم گفت منم بچه که نیستم بعدش که وابسته شدم عاشقش شدم سه سال منو عذاب داد بعدشم ولم کرد

همه چیز درست میشه