2777
2789
عنوان

مادر بودن ورفتن به خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 42 پست
شوهرم کارش اینجاست مامانم خودش دوتا بچه مدرسه ای داره بابامم فوت شده

پس بچه رو کی میخواد نگهداره نیستی شما؟ 

شوهرت کاش میومد یه جور 

من بودم بچه رو می‌بردم چند ساعتی که کلاس داشتم میزاشتمش مهد کودک 

یا خوابگاه متاهلی میگرفتم یا یه اطاق کرایه میکردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان ما کسایی که مادر بودن و بچه زیر سه سال داشتن مرخصی تحصیلی یا غیر حضوری درس خونده راحت مجوز میدا ...

برای همین کلی معلم بی سواد تحویل جامعه دادن

آخه کی غیر حضوری یاد می گیره 

معلم هایی اومدن که حل مثال ساده ی کتاب را بلد نیستن

ر ی  د ن به آموزش و پرورش و رفتن

زمان ما کسایی که مادر بودن و بچه زیر سه سال داشتن مرخصی تحصیلی یا غیر حضوری درس خونده راحت مجوز میدا ...

الانم هست ولی مدیر گروهمون این ترم بد شده  به همه مراکز تابعه. دستور داده به هیچ عنوان با مادرا راه نیان البته مدیر گروه ما اینطوری شده رشته های دیگه  همچنان درک شعورشون بالاست چون مدیر گروهشون خوبه

خداهست  خیلیم هست بسیار نزدیک نزدیکتر از رگ گردن 
برای همین کلی معلم بی سواد تحویل جامعه دادنآخه کی غیر حضوری یاد می گیره معلم هایی اومدن که حل مثال س ...

ممنون عزیزم که این میگی ولی بنده.  کلی مخم رو کتاب خالی کردم که این رشترو قبول شدم  و هیچوقت خودم مدیون.  دانش اموز نمیکنم که پولی میگیرم خدایی نکرده حرام باشه. در دانشگاه چیز خاصی یاد نمیدن عزیزم  ههمش کار عملی هست که ما چند برابر دانشجو‌حضوری انجام میدیم و کارورزی هست که باعث تجربه میشه

برای همین کلی معلم بی سواد تحویل جامعه دادنآخه کی غیر حضوری یاد می گیره معلم هایی اومدن که حل مثال س ...

چی بگم والا 

منم خودم موافق این که میگی هستم داخل همکارا میبینم اینطور چیزی رو ولی بازم ورودی دانشگاه فرهنگیان بیسواد باشه امکان ده درصدی اونم بعضیا 

اما ماده ۲۸(استخدامی ها) واقعاً وضعیت تدریسشون افتضاحه اصلا سواد و قدرت تدریس و آموزش مطالب به دانش آموز رو ندارن 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

چی بگم والا منم خودم موافق این که میگی هستم داخل همکارا میبینم اینطور چیزی رو ولی بازم ورودی دانشگاه ...

این بدونین نه تقصیر دانشجو نه تقصیر. قبولی های استخدامی 

من خودم وقتی وارد دانشگاه فرهنگیان شدم توقع اساتیدی با علم بالا رو داشتم  فک کردم قرار چه اتفاقی بیفته ولی الان بعد سه سال. به عنوان کسی که   تو این دانشگاه درس خوندم بگم که وقتی محتوای کتابها هیچ فایده. و اثری ندارن  وقتی اموزش  انچه باید داده بشه نمیشه توقع نداشته باشین چون دانشجو‌هم دلش میخواد میره دانشگاه به جای  حفظ کردم. متنهای بی اهمیت تاریخ  کمی تجربه کسب کنه چیز مفید یادبگیره تنها چیزی که.  واقعا از دانشجو معلم معلم میسازه فقططططط کارورزیه

چی بگم والا منم خودم موافق این که میگی هستم داخل همکارا میبینم اینطور چیزی رو ولی بازم ورودی دانشگاه ...

یک بازه ای کلی از دخترهای مجرد با مدرک دکترا از دانشکاه های معتبری مثل شیراز و مشهد و تهران منظورم دانشگاه اسم و رسم دار   مثل فردوسی مشهد

هرگز فرصت هیچ شغلی پیدا نکردن

چون توی یک بازه ای  اصلا هیچ آزمون استخدامی ای برگزار نمی شد و اون موقع دانشگاه فرهنگیان هم پذیرش نداشت

الآن گیر دادن زن های با دو بچه و سه بچه و شوهر دار و باردار و ... تند  تند معلم بشن

حیف حیف  حیف

چه نیروهای با سوادی می شد جذب آموزش پرورش بشه و نشد

یک بازه ای کلی از دخترهای مجرد با مدرک دکترا از دانشکاه های معتبری مثل شیراز و مشهد و تهران منظورم دانشگاه اسم و رسم دار   مثل فردوسی مشهد

هرگز فرصت هیچ شغلی پیدا نکردن

چون توی یک بازه ای  اصلا هیچ آزمون استخدامی ای برگزار نمی شد و اون موقع دانشگاه فرهنگیان هم پذیرش نداشت

الآن گیر دادن زن های با دو بچه و سه بچه و شوهر دار و باردار و ... تند  تند معلم بشن

حیف حیف  حیف

چه نیروهای با سوادی می شد جذب آموزش پرورش بشه و نشد

یک بازه ای کلی از دخترهای مجرد با مدرک دکترا از دانشکاه های معتبری مثل شیراز و مشهد و تهران منظورم د ...

والا ما زنها به هم جنس خومون رحم نمیکنیم چه توقع از بقیه داریم مگه خانمی که بچه داره مغز نداره. استعداد نداره بعد هم من خودم سنی ندارم که. دانشگاه قبول شدم حالا خواست بچه دار شدم در طی سه سال دانشجوییم از دانشجوهای مجرد خیلی پر تلاش تر هم بودم  واقعا ربطی نداره

والا ما زنها به هم جنس خومون رحم نمیکنیم چه توقع از بقیه داریم مگه خانمی که بچه داره مغز نداره. استع ...

کاش مدارس برای انتخاب دبیرها بین زن و مرد و مجرد و متاهل آزمون میزاشت با سوادترین انتخاب می شد

یعنی خانم هم می تونست بره پسرونه برای تدریس دبیرستان

آقا هم می تونست بیاد دخترونه

نه اینکه اداره برداره به زور یکی را تو پاچه ی مدبر کنه 

الآن تمام خانواده ها شاکی ان

کاش مدارس برای انتخاب دبیرها بین زن و مرد و مجرد و متاهل آزمون میزاشت با سوادترین انتخاب می شدیعنی خ ...

حرف شما حقه من خودم تو‌مدارس معلم هایی رو دیدم که توان سلام دادن ندارن باورت میشه حتی بعضی کلمات درست نمیتونن تلفظ کنن ولی تقصیر اونا نیس تقصیر اموزش پرورش. یکی ف.ی.ل.ت.ر خوبی نداره یکی اموزش قبل از. پخش نیروها به مدارس نداره متاسفاااانه