2777
2789

سلام عزیزم, دکتر مهرنوش امیری , دکتر پروانه لک , دکتر محبوبه توسلی ؛ دکتر زهرا نادری , دکتر منیره گلشیرازی , معصومه یونسی از بهترین های فوق تخصص ای وی اف هستند که مطبشون جای های مختلف هست ... به ترتیب فرمانیه ؛ شریعتی کوچه کودکان غزه , پیروزی ؛ اول میرداماد ؛ تهرانپارس ؛ سعادت آباد هستند . 

البته اولش مکمل اوابوست برای تقویت تخمک بگیر و در کنارش اصلاح سبک انجام بده ( رژیم مدیترانه ای , ترک سیگار و قلیون, ورزش هوازی , کنترل استرس و خواب کافی ) که بسیار کمک کننده در بارداریتون هست .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم, دکتر مهرنوش امیری , دکتر پروانه لک , دکتر محبوبه توسلی ؛ دکتر زهرا نادری , دکتر منیره گل ...

خیلی ممنونم عزیزم از راهنمایی هاتون میشناسین کسی رو که نتیجه گرفته باشه ازشون من سمت غربم و اونی که گفتین سمت سعادت آباده فکر کنم راحت تر باشه برام

خیلی ممنونم عزیزم از راهنمایی هاتون میشناسین کسی رو که نتیجه گرفته باشه ازشون من سمت غربم و اونی که ...

بله گلم از پزشک های خیلی خوب در سعادت آباد دکتر معصومه یونسی و دکتر معصومه قاضی میر سعید هستند .

بله گلم از پزشک های خیلی خوب در سعادت آباد دکتر معصومه یونسی و دکتر معصومه قاضی میر سعید هستند .

دکتر میر سعید من هم شنیدم خیلی خوبه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
فقط یه مشکلی که هست اینه که بعضی دکتر ها برای بالای 40 سال کاری انجام نمیدن و کلا نا امید کننده هست

جاری من چهل سالشع بدون ای وی آف باردار شده آذر بچش بدنبا میاد 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
فقط یه مشکلی که هست اینه که بعضی دکتر ها برای بالای 40 سال کاری انجام نمیدن و کلا نا امید کننده هست

سلام؛ به دلیل ذخائر تخمدانی پایین خیلی از IVF کارها کار نمی کنند چون باید تخمک اهدایی دریافت کنید.... اگر IVF کار بالای 40 سال سن میخواهید دکتر محبوبه توسلی رو پیشنهاد میکنم.