2777
2789

مخصوصا تو فیلما که از پشت خودمو میبینم‌ تازه میفهمم چقدر چاقم ، فعلا که باردارم ولی بعد بارداری چیکار کنم که لاغر شم فک کنم با وزن بارداری یه ۳۰ کیلویی اضافه وزن دارم 

بقیه رو تو فیلمای عروسی ها و مراسمات میبینم چقدر ظریف و لاغری وقتی کسی بغلشون میکنه دستاش از پشت بهم میرسه ، امشب تو فیلم مراسم دیدم مادرشوهرم بغلم می‌کرد دستاش به هم‌نمی‌رسید از پشت 😅😂۲۳ سالمه تو این سن من باید یه دختر ظریف و شیک پوش باشم ولی خیلی چاقالو شدم 🤦‍♀️

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

تا وقتی تو خونه ام اصلا برام مهم نیست و همه چی میخورم ولی وقتی یه مراسمی چیزی میرم میبینم دخترا چقد خوش اندام و شیک و ظریفن ، و واقعیت حسودیم میشه ، بقیه خیلی حواسشون به اندامشونه ولی من انگار یه پیرزنم که‌ ده شکم زاییده و دیگه اندامش براش مهم نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کلا میگم ، نسبت به قبل خلوت شده قبلا یه تاپیک بی‌محتوا میزدن کلی کامنت می‌گرفت 😂

آهان من بد خوندم فک‌کردم منو میگید

آره فک میکردم الان کلی کامنت میذارن ولی سایت خلوت و پر از بچه شده که این مسائل براشون مهم نیست ، فک کنم بازدید سایت هم کم شده 

عزیزم بارداری به این چیزا فکرنکن.کدوم بارداری خوش اندامه؟انشاالله بعدش کلی وقت داری وزن کم میکنی

نه اون عکس و فیلما مربوط به قبل بارداریم میشه کلا انگار بیخیال بودم نسبت به بدنم