2777
2789
عنوان

سن ازدواج

244 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من امروز اولین روز ۲۶سالگیم بود.۷سال پای عشق بی ثمر نشستم و تازه از هم جدا شدیم.منظورم جدا شدن قبل ازدواج هست.تو مرحله خواستگاری ب هم خورد که مفصله داستانش.قبلا گفتم بعضیاتون میدونین.حالا راستش یکم افسرده شدم.میترسم بمونم خونه.۲۶زیاد نیست؟ البته بگم میگن زیبا هستم و سنم کمتر میخوره.اما خب با این حسم چیکار کنم و اینکه دچار بی هدفی شدم.بی برنامگی.سکون.کار خوب هم نیست که برم.لطفا باهام باشین و راهنماییم کنین.یک دنیا ممنون میشم

ان شالله زووووود زووود یه بخت عالی نصیبت میشه

سنتم زیاد نیس گلم

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا ۲۶ کجاش زیاده ؟ الان سن ازدواج رفته بالا نگران نباش. تو دوران مجردیت لذت ببر از زندگیت بیخیال دنیا 

دیگه الان وقتشه چشمامو ببندم وقتی باز کردم تو نیویورک باشم :/ بسع مسخره بازی

نه عزیزم آون بشز لیاقتت رو نداش چه بهتر که جدا شدید و26هم اصن زیاد نی برو کلاس چیزی ثبت نام کن تو خونه نمونه خسته میشی... پاشو. تازه اول جوونیته نشستی تو خونه غصه میخوری

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
نه عزیزم آون بشز لیاقتت رو نداش چه بهتر که جدا شدید و26هم اصن زیاد نی برو کلاس چیزی ثبت نام کن تو خو ...

آره ولم کرد و رفت.. با یه جواب منفی از خانوادم رفت.هیچ تلاشی نکرد.فقط عمرم تلف شد ب پاش..دارم کم کم خودمو پیدا میکنم 

کجا زیاده؟؟؟ ب نینی سایت نگاه نکن اینجا سرزمین عجایبه.. ولی تو دنیای واقعی سنت اصلا زیاد نیست و خیلی ...

اینجا اکثرا تو زمان رضاخان زندگی میکنن 😂😂😂 با اون طرز فکر

استارتر خدایی خودت فکر میکنی ۲۶ دیره؟؟؟؟؟ 

واااا سنت که زیاد نیست اصلا اول جوونیته 💐

من ۲۴ سالمه همه ی دوستام مجردن؛تازه همشون یه بند به من میگفتن چقدر زود ازدواج کردی(۲۲ ازذواج کردم)

دو تا از دختر داییام هم ۲۸-۲۹ سالشونه هنوز ازدواج نکردن میگن زوده داریم از مجردیمون لذت میبریم اینم بگم که خواستگار خیلی دارن و خوش قیافه ان ولی میگن تا بهترین مورد مد نظرشون نیاد نمیرن!

به نظر من سنت خوبه باز بستگی به شهری داره که زندگی میکنی.من تهرانم

واسه سرگرم کردن خودتم میتونی کلاسای مختلف بری.کلا تو اجتماع باش تا دیده بشی.

ضمنا اینو یادت باشه که دیرتر ازدواج کنی ولی یه ازدواج خوب خیلی خیلیییی بهتر از ازدواج زود ولی پر از پشیمونیه!

خوشبخت بشی عزیزم

اینجا اکثرا تو زمان رضاخان زندگی میکنن 😂😂😂 با اون طرز فکر استارتر خدایی خودت فکر میکنی ۲۶ دیر ...

نه فمر نمیکنم دیره اما تو مجازی تا سنم رو میگم اول همه فکر میکنن ازدواج کردم ..اینه ک روحیم میاد پایین