2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 23 پست
کجا زیاده؟؟؟ ب نینی سایت نگاه نکن اینجا سرزمین عجایبه.. ولی تو دنیای واقعی سنت اصلا زیاد نیست و خیلی ...

واااای اینو راست گفتی به خدا! 

من همه میگفتن چقدر کوچولویی ! یه بار تو جمع دانشجوهای دانشگاهمون صحبت بچه شد همشون میگفتن تو زود بچه نیاریا! همینجوریش زود ازدواج کردی لااقل دو نفری یکم خوش بگذرونید! مدام بهم میگفتن بچه ای و کوچیکی و ازین حرفا!

اینجا اومدم هنگ کزدم😐خانمه ۲۴ سالشع دو تا بچه سه چهار ساله داره😐

اون یکی ۱۷ سالشه ازدواج کرده!

من موندم اینا کجان که تو دنیای واقعی نمیبینمشون؟🤔

واااای اینو راست گفتی به خدا!  من همه میگفتن چقدر کوچولویی ! یه بار تو جمع دانشجوهای دانشگاهمو ...

بخدا منم اومدم اینجا هنگ بودم.. فکم افتاده بود  منم خودم زود ازدواج کردم ۲۰سالگی. ولی دوسال بود ازم خاستگاری کرده بود و بخاطر سنم ردش میکردم.. بعداز دوسال نامزد شدیم ولی بازم پشیمونم بخاطرسنم. همه فامیل میگفتن چه خبره ازالان؟؟ ازهمه کوچیکتربودم. فکرمیکردم سن ازدواج رفته بالا

ولی اینجا اصن افتضاحه، حالا ۲۴ک خوبه من خیلی بدترشو دیدم اینجا.

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی ک انقدر کامل و جامع جواب دادی عزیزم من همدانم  

خواهش میکنم عزیزم.

شهرتو واسه این پرسیدم که یه سری افراد رسم قومیتیشون اینه که مثلا دخترشون تا ۱۵ سالگی ازدواج کرده باشه! من دوستم نور کرمانشاه زندگی میکزد میگفت فامیلامون میگن این سنش خیلی رفته بالا در حالیکه بنده خدا ۲۰ سالش بود.همون سال هم ازدواج کرد چه ازدواجی! هر روز دعواااا ! 

فقطم چون میگفتن دیر شده هول هولی با یکی از فانیلاشون ازدواج کرد.

البته الان خداروشکر بهترن مثل اینکه، یه دختر هم داره💐

زیاد به این چیزام فکر نکن فقط گوشه خونه نشین.برو کلاس و عروسیها و مهمونیای فامیلی توکلت هم به خدا باشه حللله👍

آره ولم کرد و رفت.. با یه جواب منفی از خانوادم رفت.هیچ تلاشی نکرد.فقط عمرم تلف شد ب پاش..دارم کم کم ...

دنبال بهونه بوده

دنـــیا پـر است از آدم هـایــی کــه هـرروز لبـاس نــــو بر تـن می کنـند،اـما وقتی نـزدیـکـشــان می شوی بــوی کهنگــی عـقایـدشان آزارت مـی دهـد😏  
خواهش میکنم عزیزم. شهرتو واسه این پرسیدم که یه سری افراد رسم قومیتیشون اینه که مثلا دخترشون تا ۱۵ س ...

ممنونم عزیزم که برام وقت گذاشتی .. مرسی واس روحیه ای ک میدی..چشم.. این روزا یکم روحیم بده بخاطر قلبی ک ازم شکستن..اینه که اومدم نی نی سایت مشورت.ممنونم گلم

من هرجور برنامه های زندگیمو حساب میکنم ۲۷ ب بعد میخوام ب ازدواج فک کنم،شایدم دیرتر:))

سنی هم ک نداری استرس نداشته باش

ان شاالله ی ازدواج خوب هم میکنی

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)
بله متاسفانه.. اما اگ نمیخواست باید زودتر میگفت ن بعد ۷سال 

بیا الان میشناسم 10.11ساله باهمن دختر پسره

پسره خواستگارمع

دنـــیا پـر است از آدم هـایــی کــه هـرروز لبـاس نــــو بر تـن می کنـند،اـما وقتی نـزدیـکـشــان می شوی بــوی کهنگــی عـقایـدشان آزارت مـی دهـد😏