2777
2789

خشکسالیه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا آخ

نمیدونم💔

خودمم دلم لک زده برای بارون و برف

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

دلیل اصلیش تغییرات اقلیمی جهانه و که حرکت ابرها تابعشه. مثلا همین چن وقت پیش یه توده ابری بزرگ از سوریه راهشو کج کرد از ایران و رفت به سمت ترکیه و رسما ایران رو دور زد. همچین اتفاقی هم برای انگلیس افتاده مثلا.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 

دنیا به طرف گرمایش میره 

گرمایش جهانی وتغییرات اقلیمی که در مواردی انسان مقصره 

ولی علت معنوی دیگش گناهان بسیاری هست که اتفاق میافته 

ایران وکل دنیا

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
دلیل اصلیش تغییرات اقلیمی جهانه و که حرکت ابرها تابعشه. مثلا همین چن وقت پیش یه توده ابری بزرگ از سو ...

ابرا مگه دور زدنم بلدن؟ والا خیلی مشکوکه ابره خودش دور بزنه بره ترکیه

🇮🇷🎐🎑

ابرا مگه دور زدنم بلدن؟ والا خیلی مشکوکه ابره خودش دور بزنه بره ترکیه

شمال اروپا جریان گلف استریم باعث انجام این کار میشه. منطقه سوریه هم احتمالا جریان های مدیترانه.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز