2821
2789
عنوان

فضای مجازی

160 بازدید | 27 پست

سلام سی سیا

من یه چیزیو بهش پی بردم یعنی هر چی تو فضای مجازی هست الکیه و شو هست..من حاملم و یه دختر۵ساله هم دارم،امروز قرار بود مهمون خونمون بیاد و حالم خوب نبود از شوهرم خاستم کمکم کنه یعنی یه دعوایی انداخت که نگم و تازه از حرصش که چرا بهش گفتم کمکم کنه زد شیشه شکوند...بعد توی فضای مجازی شوهره ویدئو گرفته که من غذا هم میپزم برای خانمم و کلی کمکشم و فلان...

و فقط اینجور فضاها انتظار آدمو از زندگی میبرن بالا وگرنه ما که ندیدیم این چیزا رو.. شما همسرتون توی این موردا کمک میکنه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرت وحشیه عزیزم وگرنه هستن همچین آدمایی ک مادرشون دزست تربیتشون کرده

مادرشوهرم فقط اینجوری تربیت کرده که زن پیدا میشه ولی مادر نه،،و شوهرم کلا مادرش یه آخ بگه خودشو براش میکشه..بعد من با این وضع حمل یه کمک کوچیک خاستم شر انداخت

مادرشوهرم فقط اینجوری تربیت کرده که زن پیدا میشه ولی مادر نه،،و شوهرم کلا مادرش یه آخ بگه خودشو براش ...

خب دیگ همینه

مناسفانه درست نمیشه فق شما یا باید کوتاه بیای همش یاعم طلاق و تمام

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۰-۲۰۲۰۱۴_chrome_14qs.jpg

شوهر خوب هم هست ولی آدم خوبای واقعی خوشی و خوبیاشونو جاااار نمیزنن چون نیاز نمیبینن حال خوب دلشونو فریاد بزنن

فریاد از کمبود میاد...

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

شوهرتون خیلی بی فکر و عصبیهحداقل بخاطر بچه ی خودش که شما حملش می کنید کمی کمک تون می کرد و مراعات حا ...

دقیقا،و واقعا اینو فهمیدم که هر مردی لیاقت پدر شدن نداره،،یعنی از خدا خاستم اگه قرار نیست زندگیم درست بشه این بچه سقط بشه بهتره،به دنیا بیاد یه بچه ی عصبی و استرسی میشه😔

دقیقا،والا من کافیه به شوهرم یه کار کوچیک بگم که کمکم کنه زمین و زمانو بهم میدوزه

بیخیال پدر منم عمرا اگه تو کار های خونه به مادرم کمک می‌کنه 

بعضی مردا اینجوری ان دیگه ما زنا وقتی می‌دونیم اخلاق شوهرمون چه جوریه و وقتی می‌دونیم که تو کار های خونه کمک نخواهند کرد پس نباید توقع داشته باشیم چون اینطوری زندگیمون تلخ میشه 

خب دیگ همینهمناسفانه درست نمیشه فق شما یا باید کوتاه بیای همش یاعم طلاق و تمام

والا یه دختر پنج ساله هم دارم که دقیقا فقط بخاطرش باید کوتاه بیام و پشت وپناهی نداره واس طلاق.احساس میکنم خدا زنها رو آفریده که فقط بسازن و کوتاه بیان

مادرشوهرم فقط اینجوری تربیت کرده که زن پیدا میشه ولی مادر نه،،و شوهرم کلا مادرش یه آخ بگه خودشو براش ...

بنظر منم مرد باید جواب مادرشو در هر حال بده 

فرض کنیم خودمون پسر داریم ...وقتی پسرمون بزرگ شد بالاخره باید عصای دستمون بشه بالاخره براش زحمت کشیدیم....

البته مرد باید هوای زنش رو هم داشته باشه