2777
2789
عنوان

فضای مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 27 پست

در اینکه فضای مجازی دروغه شکی نیست

ولی مردایی که خیلی کمک خانمشون کنن کم دیدم

لطفا قبل ریپلای امضام رو بخون اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره اگه یه ویژگی رو به یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی اگه فمینیست رو مسخره میکنی نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیخیال پدر منم عمرا اگه تو کار های خونه به مادرم کمک می‌کنه بعضی مردا اینجوری ان دیگه ما زنا وقتی می ...

آره قبول دارم ولی کل کاری که گفتم بهش این بود که یکمی حیاط رو تمیز کنه چون وسایل خودشو پاچونده بود تا منم خونه رو تمیز کنم و به کارای خونه برسم..یعنی دقیقا ازش نخاستم آشپزی کنه یا کار زنونه،فقط خاستم وسایلای خودشو جمع کنه تا منم به کارای خونه برسم

والا یه دختر پنج ساله هم دارم که دقیقا فقط بخاطرش باید کوتاه بیام و پشت وپناهی نداره واس طلاق.احساس ...

زنی ک عقل و سیاست نداره و ارزشی برای خودش قائل نیست همینا سرش میاد

قبل ازدواج اخلاقای بدش مانور نمیداد؟

من خودم رابطه ۴ سالمو چون همین اخلاقای شوهرتو داشت کات کزدم چون  پیشبینی میکردم چی در انتظارمه

هعی فقط دلم بحال دخترت میسوزه

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۰-۲۰۲۰۱۴_chrome_14qs.jpg

بنظر منم مرد باید جواب مادرشو در هر حال بده فرض کنیم خودمون پسر داریم ...وقتی پسرمون بزرگ شد بالاخره ...

ما اخه توی یه خونه زندگی میکنیم،۷ساله ازدواج کردم یعنی من بمیرم هم براش اهمیت نداره،حتی بهم یه بار گفت مامانم بمیره توام نباید زنده بمونی🙃یعنی کلا اولویت خودشو مشخص کرده

ما اخه توی یه خونه زندگی میکنیم،۷ساله ازدواج کردم یعنی من بمیرم هم براش اهمیت نداره،حتی بهم یه بار گ ...

خدانکنه الهی سایتون برای بچه هاتون مستدام 

اگر زندگی طوری بود که خونه ها جدا از هم بود و تو یک ساختمان نبودید کمی از وابستگی آقا به مادرش کم میشد 

زنی ک عقل و سیاست نداره و ارزشی برای خودش قائل نیست همینا سرش میادقبل ازدواج اخلاقای بدش مانور نمیدا ...

دقیقا من گول اینو خوردم که اوایل اینجوری نشون نداد خودشو و وقتی دخترم به دنیا اومد تازه هم خود واقعیشو شناختم..کلا از اون آدمام که بگم نه همه خوبن و راستگو هستن،آخرشم زخمشو بخورم

خدانکنه الهی سایتون برای بچه هاتون مستدام اگر زندگی طوری بود که خونه ها جدا از هم بود و تو یک ساختما ...

فدات شم عزیزم..خدا حفظت کنه..من هر چی میاد سرم ازسادگی و گذشتمه..واقعا بخاطر نداشتن سیاست توی زندگیم هیچ وقت کسی بهم اهمیت نداد