iparhm مدیر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 320 عنوان چالشش3 | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 24 پست راه رفتن را یاد گرفتیمتا دویدن را بلد شویمدویدن را یاد گرفتیمتا راهی برای زودتر رسیدن بیابیمدویدیم و دویدیم و دویدیمبی آنکه بدانیم سهم ما از زندگیفقط دویدن بودنه رسیدن با فکرت پیش برو نه با حرف مردم 1404/07/18 | 18:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10534 الهی بگردم..این همه دلت از این روزا گرفته..💔😭😭😭ایشالله هیچ اتفاق بدی برات نمیفته.دخی عزیز دلم.. ... خدا نکنه فعلا ک خدا ما رو یادش رفته شاید دعاهای شما مستجاب بشه 🙂🙂 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10534 میگن. هر کی سر راهت سبز شد. بی حکمت نیس.. اسی ممنون ک رسیدی.. وگرنه من نمیفهمیدم دل دخترم چخبره😭😭� ... فدات شم مامان خانمی ک انقدر ب فکرمی مهربون خانم♥️♥️🧡🧡🥺🥺🙂🙂🙂💔 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14314 خدا نکنه فعلا ک خدا ما رو یادش رفته شاید دعاهای شما مستجاب بشه 🙂🙂 عی خدا.. یادش نرفته. بخدا حواسش بهت هست.. 😍😍😘😘 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10534 عی خدا.. یادش نرفته. بخدا حواسش بهت هست.. 😍😍😘😘 🙂🙂🙂💔💔اره خیلی حواسش بهم هست ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14314 فدات شم مامان خانمی ک انقدر ب فکرمی مهربون خانم♥️♥️🧡🧡🥺🥺🙂🙂🙂💔 فک کردی نمیبینم چرا انقده ساکت شدی😭😭💔میفهمم. هی الکی میگی خوبم.. خوبمی ک تو میگیااااا. کلی حرف داره. بدون ک. می فهمم😢💔 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14314 🙂🙂🙂💔💔اره خیلی حواسش بهم هست 💔💔😢 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10534 فک کردی نمیبینم چرا انقده ساکت شدی😭😭💔میفهمم. هی الکی میگی خوبم.. خوبمی ک تو میگیااااا. کلی حرف دا ... فدات بشم مامان خانمی غصه نخور من خوبم ....🙃🙂 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14314 فدات بشم مامان خانمی غصه نخور من خوبم ....🙃🙂 خدا نکنه .تو خوب باش..مو میندازم تو غصه هات 🙂🙂 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10534 خدا نکنه .تو خوب باش..مو میندازم تو غصه هات 🙂🙂 دورت بگردم من♥️♥️ ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14314 دورت بگردم من♥️♥️ نمیشه ک ❤❤💝 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔