گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5170 عنوان کسی بلده این سوال هوش حل کنه 138 بازدید | 16 پست اگه بلد نیستید بدید چت جی دی پیمال من هنگه تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه) 1404/07/18 | 18:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5170 تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5170 کدوم عکس اومد میگممیگه منتشر میشه تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5170 کدوم اومد بیا تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5170 بگو معلم استعداد تحلیلی و ریاضی و شیمی هستم خودم حلش کردم😂 تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
قارقروت عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4058 گزینه ۱؟ یا D?من احتمال قوی به ۱ میدم میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
قارقروت عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4058 چت جی پی تی اشتباه میکنهبه تو ۳۸ گفته ب من ۲۴ میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5170 عزیزم میشه جوابو بگید و نحوه حل شدنش عدد نوک مثلت رو به توان دو میرسونیم بعد منهای ضرب دوتا عدد گوشه های مثلث تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5170 غلطه تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)