گلتن_گلی مدیر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5170 عنوان کسی بلده این سوال هوش حل کنه | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 16 پست اگه بلد نیستید بدید چت جی دی پیمال من هنگه تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه) 1404/07/18 | 18:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5170 گزینه ۱؟ یا D?من احتمال قوی به ۱ میدم عدد چهار یعنی گزینهB تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5170 پسر من میگه میشه ۲۴ نه تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)