2777
2789
عنوان

وام بانک پاسارگاد هر قیمتی

107 بازدید | 12 پست

بچه ها بانک پاسارگاد میتونین از یک میلیون تا ۴۰میلیون وام بگیرین فقط پله پله باید برداریم تا چهار ماه هم میتونین پرداخت کنین 

برای وقتی که دستتون خالیه و یهو نیازتون میشه خیلی خوبه

برای کارتش هم نیازی نیس برید بانک اقدام کنید

میشه از کسب و کار خیلی کوچیکم حمایت کنی؟فقط کافیه توی این.ستا.گرام سرچ کنی @galleriviihan

برای کارت بانکی هم نیازی نیس برید بانک و هزینه ای پرداخت کنین فقط برنامه ویپاد نصب میکنید بعد از داخل اون درخواست کارت می‌دین میاد در خونتون

میشه از کسب و کار خیلی کوچیکم حمایت کنی؟فقط کافیه توی این.ستا.گرام سرچ کنی @galleriviihan

یه تومن رو فرض کن گرفتی چقدر باید پس بدی

اخه یه تومن مگه به درد میخوره که با سودش هم پس بدی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تومن رو فرض کن گرفتی چقدر باید پس بدیاخه یه تومن مگه به درد میخوره که با سودش هم پس بدی

من حاضرم سودش هم بدم تایمی که دستم خالیه برای یه تومن دو تومن به آشنا رو نزنم 

افکار متفاوته دیگه عزیزم ولی خب سودش هم زیاد نیس فکر کنم ۵۷ اینا میشه

سلام عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی

سلام قشنگم برنامه ویپاد رو دانلود می‌کنی بعدش درخواست کارت میدی کارتش بدون هزینه میاد در خونتون 

بعدش هم میتونی درخواست وام تسهیلات بری و درخواست وام بدی همونجا واریز میشه برات بعد توی چهار ماه قسطشو پرداخت می‌کنی

فقط خوشحال میشم نصب کردی ازت کد دعوت خواست کد دعوتمو بزنی

KQG9XE

کارتش قرار بود ۳۰شهریور بیاد ۱۷مهر اومد چقدر هم سر حرفشون موندن😂

عه چقد دیر برای من همون یک هفته اینا رسید اذیت نکرد

وقتی دیر کرد به پشتیبانی گفتم گفت در حال پیگیریه ۵ روز گذشت هیچ خبری نشد دوباره به فحش کشیدمشون تا ک ...

ای بابا چه بد

2790
2778
2791
2779
2792