2777
2789

هم اتاقی هاتون چطور آدمایی بودن اخلاق داشتن یا ن دلتون نمی‌ شکست از حرف هاشون ؟؟؟ 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر جا اجتماع انسانی باشد معمولا اصطکاک به وجود میاد ، خوابگاه که جای خود دارد ...آدمایی از شهرهای مختلف با فرهنگ های مختلف و با تربیت های متفاوت در کنار هم قرار می‌گیرند...در خوابگاه لازمه که حال همدیگه رو رعایت کنید و خودخواه نباشید ...

ترم اول یادمه خیلی وحشتناک بود.یکم که با بچه ها اشنا شدم،دیگه چند نفر شدیم و با هم یه اتاق گرفتیم.از لحاظ عقیده با هم اختلاف نظر داشتیم اما اصلا باعث ازار هم نشدیم.در صورتی که ترم اول عقاید مذهبی و سیاسی مشابه داشتیم اما بعضیاشون اعصاب و روان سالمی نداشتن

ترم اول یادمه خیلی وحشتناک بود.یکم که با بچه ها اشنا شدم،دیگه چند نفر شدیم و با هم یه اتاق گرفتیم.از ...

چجوری باعث آزار هم نشدین ؟؟؟ من همش دلم میشکنه از حرفاشون 

هر جا اجتماع انسانی باشد معمولا اصطکاک به وجود میاد ، خوابگاه که جای خود دارد ...آدمایی از شهرهای مخ ...

اوهوم چی بگم خواهر 

دخترای خوبی بودن ولی بقیه اتاقا دختر خوب و بد زیاد داشت مخصوصا خوشگلاشون خیلی افاده ای بودن و بدجنس

هم اتاقی های خودت چی ؟؟ مثلا چحوری رفتار میکردن حرف ها و گفتارشون دلت رو نمیشکست

گاهی دعوا و قهر گاهی خنده و عشق و حال اونایی هم ک به یورم بودن و کلا آدم حساب نمیکردم حتی در حد سلام

دعوا و قهر برای چی مثلا چی میگفتن قهر میکردین

هم اتاقی های خودت چی ؟؟ مثلا چحوری رفتار میکردن حرف ها و گفتارشون دلت رو نمیشکست

نه اصلا،با هم دوست شدیم سریع مثلااونا سیگار میکشیدن من نمیکشیدم ولی نه من به اونا بی احترامی میکردم نه اونا به من،ولی بعضی دخترای اتاقای دیگه انقدر بدجنس بودن یه فندک هم بهم نمیدادن غذامو گرم کنم خیلی بدذات بودن یا اجازه نمیدادن دوش یگیرم