من رفتم جایی گفتم من دوره شنیون دیدم میخوام اینجا کار کنم گفت باشه حرفامون زدیم قرار شد ماهی ۱ میلیون اجاره صندلی بهش بدم بعد لوازم هامم بردم ولی هنوز مشتری ندارم خودش گفت اگر میخوای نمونه کار داشته باشی یا مدل بیار جلو خودم مدل بزن هم برای نمونه کارت هم من کارتو ببینم گفتم هیچکسو ندارم گفت اشکال نداره بچه های سالن مدلت میشن من چندروز پیش پیامش دادم جواب نداد رنگش زدم جواب داد بعد امروز ظهر پیام دادم جواب نداد الان باز پیام دادم جواب نداد زنگ هم زدم قطعش کرد امروز دیگه زنگ هم نزد ...ولی خواهرم بهش پیام دادم یکاری داشت جواب اونو داده..من لازم هام اونجاست چکار کنم از طرفی نمیخوام تند برم و وسیله هامو بیارم چون دیگه هیچ جا منو نمیخوان از طرفی استرس دارم برا وسیله هام خب چرا جواب نمیده اگر نمیخواد بگه چرا نمیگه
کاربری دست دو نفر هست ....خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔
من اون تاپیکت بهت گفتم داره از وسایلات استفاده میکنه .واسه همین جوابتو نمیده .برو وسایلاتو بردار
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉
خب گفت بیا بچه های سالن مدلت میشن چرا نرفتی؟فکر میکنم کوناهی از جانب شما بوده
شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید
نگفت کی بیا من سه بار رفتم هیچکس نبود حتی روزی که وسیله هامو بردم فکر کردم کسی هست اونجا مدام بشه ام ...
پس بهتر نیست بجای اینکه منتظر یه آدپی بشی که صدق گفتار نداره بری وسایلتو برداری و بری یه سالن دیگه؟چرا وسایلتو ول کردی زیر دست اونا؟
رفتی وسایلتو بیاری نگاه کن استفاده نکرده باشن
شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو