2777
2789

پریروز واسه ریزش موهام و شوره خیلی شدید رفتم دکتر پوست و مو، و وقتی موهامو دید گفت جلوی موهات قسمت شقیقه ها یه مقدار خالی شده و فرق سرت، بعد پرسید پریودات منظمه یا نه که منم گفتم نه (۲۰ تیر شده بودم بعدش ۵ شهریور و ۱ مهر)

روی شکمم و دور سینه هم موی ضخیم دارم ولی بازم آزمایش نگرفت ازم، برام گلوکوفاژ نوشته ولی نمیدونم چرا شک دارم تو خوردنش، ریزش موهام تو حموم خیلی خیلی بیشتره یعنی حتی شونه هم نکنم همینطوری میریزه خیلی زیاد ولی وقتی خشکه نه اونقدر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر غدد باید بری واسه تنبلی تخمدان تخصصی تر بررسی میکنه ، دکتر پوست برای رحم ک تخصص نداره گلم

آخه منم واسه تنبلی نرفته بودم واسه ریزش موهام رفته بودم، و خودشم فقط دارو رو نوشت اصلا نگفت برو پیش دکتر غدد

برم پس یعنی؟

آخه منم واسه تنبلی نرفته بودم واسه ریزش موهام رفته بودم، و خودشم فقط دارو رو نوشت اصلا نگفت برو پیش ...

اونا نمیگن، معمولا هم دکترا کار همو قبول ندارن، ولی دکتر زنان یا دکتر غدد بهتره،

دکتر غدد از نظر تیروئید و تنبلی اطلاعاتش خیلی بالاست من یبار رفتم مات مونده بودم همیشه فکر میکردم دکتر زنان فقط بلده بعدا فهمیدم اینجور مشکلات مثل ریزش مو ریشه اش امکان داره از تنبلی تخمدان یا تیروئید باشه ک کار دکتر غدده اونم سونو ازمایش همه چی میده عزیزم 

اگر برات مهمه یه فوق تخصص غدد برو هم مرد هست هم زن واسه منم پرسید موی زائد داری یا پریودت منظمه و.‌.

متولد ماه مهر،چاوشیست(محسن چاوشی)