negiiinjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1081 عنوان خانومایی ک بعد عمل بینی کورتون زدین 88 بازدید | 11 پست تاثیر داشت رو ورم نوکبینی؟و چند وقت بعد تاثیرش رو دیدین؟ من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن... 1404/07/18 | 16:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماريا73 عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 96 من بینیم خیلی ورم داره ولی دکترم قبول نمیکنه نه امپول بزنه نه قرص بده
ماريا73 عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 96 من قوز بینیمم هنوز انگار سرجاشه خیلی نبرده از پایین به بالاکه دست میکشم یه استخون سفت برامده و دردناک داره
negiiinjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1081 من بینیم خیلی ورم داره ولی دکترم قبول نمیکنه نه امپول بزنه نه قرص بده چن وقته عمل کردی؟منم تا قبل یسال بعد عمل قبول نمیکردیسال ک گذشت دید ورمشه خیلیه قبول کرد من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
negiiinjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1081 من قوز بینیمم هنوز انگار سرجاشه خیلی نبرده از پایین به بالاکه دست میکشم یه استخون سفت برامده و دردنا ... نه قوز تنها چیزیه ک کامل رفع میشهاحتمالا استخون بینیت ازونجا دوباره حوش میخوره خودت قوز احساسش میکنینگران نباش من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
ماريا73 عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 96 چن وقته عمل کردی؟منم تا قبل یسال بعد عمل قبول نمیکردیسال ک گذشت دید ورمشه خیلیه قبول کرد دوماهه
ماريا73 عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 96 نه قوز تنها چیزیه ک کامل رفع میشهاحتمالا استخون بینیت ازونجا دوباره حوش میخوره خودت قوز احساسش میکنی ... مترسم بمونه
negiiinjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1081 دوماهه اینسری ک برای معاینه رفتی پیش دکترت بهش بگو مشکلت رواحتمالا استخونت داره جوش میخوره اون برآمدگیه برا اونهولی اگ یه درصد خیلی کم قوز بخاد برگرده فک کنم همون تو مطب سوهان میکشن من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
iysa عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1561 قوسش خوب شد؟؟ دارم مبمیرم از غصه خواهمک ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشمومن ..
negiiinjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1081 عزیزم کورتون زدی؟ تاثیر داشت؟ لطفا جواب بده سلام خیلی کم تغییر کرد الان دو ماه میشه ک کورتون زدم بنظرم دیر اقدام کردم و بافت گوشتی بینیم خیلی سفت و محکم شده بود اگزیر یسال اقدام میکردم قطعا بهتر جواب میگرفتمولی الان در حد ۲۰ درصد اینا بهتر شدهاگ زودتر میرفتم این ۲۰ درصده شاید ۵۰ میشد من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...