2777
2789
عنوان

خیانت فامیل با جادوگری به من

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 23 پست
حقیقتا کسی که هدف سفت و سخت داشته باشه من هیچ رقمه نمیتونم قبول کنم با حرفای دیگران ولش کنه و بخواد ...

حقیقتا خیلی دوست دارم یکی همین کارو با دخترش کنه اما نمیدونم چطوری و چگونه

حقیقتا خیلی دوست دارم یکی همین کارو با دخترش کنه اما نمیدونم چطوری و چگونه

حقیقتا منم میگم اگه دخترش هدف والایی داشته باشه هیچ رقمه جا نمیزنه و تلاششو ادامه میده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب  چشم زخم اعتقاد دارم ده ۷۰ بود یا اوایل  ده ۸۰ دقیق یادم نمیاد  ما خانواده ای بودیم  ک پدر ومادرم سواد زیاد  نداشتن ولی خیلی  ما بچه ها باهوش بودیم وب درس مخصوص ی برادر بزرگتر از خودم داشتم  خیلی خیلی درسو دوست داشت    برادرم رفت سربازی  بعد دیپلم  وهمون جا تصمیم گرفت  رشته ی مهندسی رو خیلی دوست داشت ادامه  بده وقتی از سربازی اومد    ما س تا اتاق داشتیم   ک برادرم تو ی اتاق شب و روز درس می خوند  واصلا بیرون نمی اومد تا اینکه  ی  فامیل نزدیکمون ک اومد خونمون شاید باورش برای شما سخت باشه ولی در کمال ناباوری  برادرم همون روز یا روز بعدشم کلیه هاش خونریزی کردن  فکر کنید فقط خون از زیر پاهاش می اومد  ومریض سخت شد  تا الان همون کتاب ها رو بست ک بست دیگع ب کتابا رجوع نکرد اینو  خودم دیدم بعدا  ما خبر شدیم ک چقدر حسودی کرده ورفته بچه هاشو ی دست کتک مفصل  زده ک خاک توسرتون پسر فلانی ن پدرش سواد داره ن مادرش بچشو ببنید 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
حقیقتا منم میگم اگه دخترش هدف والایی داشته باشه هیچ رقمه جا نمیزنه و تلاششو ادامه میده

خب چرا وقتی داشت زندگی منو نابود میکرد به دخترش فکر نمیکرد؟

خب چرا وقتی داشت زندگی منو نابود میکرد به دخترش فکر نمیکرد؟

گلم شما فقط دنبال مقصری که از اطرافیانت پیدا کنی زندگی به دست خود آدم نابود میشه و بس

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ب چشم زخم اعتقاد دارم ده ۷۰ بود یا اوایل ده ۸۰ دقیق یادم نمیاد ما خانواده ای بودیم ک پدر ومادرم ...

من میفهمم شما چی میگین این ادمم همین کارو کرد با من دقیقا کتاب هارو بستم و تمام الان خیلی دوست دارم انتقام بگیرم ولی از خدا میترسم خیلی زیاد

اره اون موقع زیاد دقت نمیکردم ولی الان که بهش فکر میکنم میگم چطور ممکنه

چی  دیدی   مثلا دختر همسایمون  چندین سال باردار  نمیشد تا اینکه رفیق  شوهرش خواب می بینه    داخل یکی از متکا  تعویذ هست وهمون طوریم شد دختره با مادرش  زندگی می‌کرد همه خانوادش میرن مسافرت  این باشوهرش همه  متکاها را باز میکنع ی تعویذ قطور می بینن

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
اگر۱۰۰ارصد مطمعنی طلسم شدی برو باطلش کن وبچسب به درسو به هدفت برس وفکر انتقام هم نکن بسپربه خدا خدا ...

بشینم تماشا کنم یکی که منو نابود کرد دخترش موفق میشه اخرش؟چطور میتونم خیلی سختمه این روزا