2777
2789
عنوان

خیانت فامیل با جادوگری به من

162 بازدید | 23 پست

سال کنکورم یه زن اومد خونمون و گفت بیا ازدواج کن وقتی از خونمون رفت انگار هر کاری میکردم ذهنم سمت درس نمیرفت خیلی تو فکر اون ادم بودم تا اینکه ازدواج کردیم و جداشدیم الان همون زن دخترش داره درس و رشته که من داشتم و میخونه و کنکوریه و کنار من پز دخترشو میده بنظرتون چیکار کنم خیلی حالم خرابه مامانم میگه بسپر به خدا ولی سختمه که بشینم و تماشا کنم چیکار کنم اروم بشم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون حسادت میکرد میترسید من بخوام به ارزوهام برسم و موفق بشم

خب حالا تلاش کن ب آرزوهات برس 

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

ینی انتقام نگیرم از دخترش؟نمیتونه از فکر دخترش بیرون بیام

ن بابا چ انتقامی 

شمام خودت عقل داشتی دست و پاتو نبسته بودن که 

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

خوب عزیزم یه پیشنهاد داده وشما ازدواج کردی حالا مقصر اون خانم شده خوبرتوضیح ندادی

نه ببین اومد یه نفرو معرفی کرد که من ندیده بودمش بعد نمیدونم چطوری بود که من دیگه نمیتونستم از فکرش در بیام میگفتم میخوام با همین ازدواج کنم  کلا درسو رها کردم مثل طلسم خیلی قوی بعد ازدواج کردیم و جدا شدیم

حقیقتا کسی که هدف سفت و سخت داشته باشه من هیچ رقمه نمیتونم قبول کنم با حرفای دیگران ولش کنه و بخواد ازدواج کنه 

من دوستی دارم شش سال پشت مونده از یه روستای عقب افتاده که کل جهازشو آماده کردن پدر و مادرش هم هی متلکه که بارش میکنن به خاطر ازدواج نکردنشو درس خواندنش ولی هیچ رقمها کن نیاورد و تهش پزشکی آورد 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ن بابا چ انتقامی شمام خودت عقل داشتی دست و پاتو نبسته بودن که

ینی با وجود اینکه طلسم و جادوی قوی گرفته بوده که من عاشق اون مرد بشم و عقل و ازمن گرفته بود و انگار چشم و گوشم بسته بود با این وجود انتقام نگیرم؟

ینی با وجود اینکه طلسم و جادوی قوی گرفته بوده که من عاشق اون مرد بشم و عقل و ازمن گرفته بود و انگار ...

نمیدونم والا اگر فکر می‌کنید اینجوری آروم‌ میشی انتقام بگیر