2777
2789
گمشو آشغال عوضی رفتی تاپیکامو شخم زدی خواهر من خودش علاقه داره ازدواج کنه خودش دوس داره ما هم خودمون ...

معلومه علاوه بر احمق بودنت خیلیم فضولی

اونم دیوونه س مث خودته

تنها هنرتون عشق کردن واسه بارداریه

محض اطلاع شما و کم شدن حس فضولی و خاله خانباجی بودنت من متاهلم اما تو دل بقیه رو خالی نمیکنم که من زود ازدواج کردم و واسه شماها دیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته به طور کلی گفتم سختگیری خوبه بیش از حد در مورد معیارها خوب نیست

من به عنوان یک مرد 

درک وشعور طرف

اخلاق رفتار برام مهمه 

بقیه چیزا مثل شغل و سرمایه اینا اصلا مهم نیست برام هر کسی خواست زندگی تشکیل بده باید خوودش زحمت بکشه

با فکرت پیش برو نه با حرف مردم

وقتی خدا بخواد میشههمکار من متولد ۶۱ هست، کارمند یک اداره دیگه با واسطه بهش معرفی شدچه پسر خوب و خان ...

چشم دوست عزیز ممنونم از نظرت موافقم توکل به خدا قوی ترین دلیل برام 

من به عنوان یک مرد درک وشعور طرفاخلاق رفتار برام مهمه بقیه چیزا مثل شغل و سرمایه اینا اصلا مهم نیست ...

واقعا هم همینا مهم ترین هستن دکترا داشته باشی ولی شعور نباشه فایده اش چی ؟روابط انسانی نیازمند درک و شعور و شخصیت 

من اگر منطقی باشم طرفم منطقی نباشه قطعا به مشکل بر میخوریم 

من به عنوان یک مرد درک وشعور طرفاخلاق رفتار برام مهمه بقیه چیزا مثل شغل و سرمایه اینا اصلا مهم نیست ...

من کلا به ازدواج میگم تشکیل زندگی و سروسامون گرفتن 

شاید دیدگاهم درست نباشه

واقعا هم همینا مهم ترین هستن دکترا داشته باشی ولی شعور نباشه فایده اش چی ؟روابط انسانی نیازمند درک و ...

هر جور باشه میشه زندگی کرد حتی با سختی بیشتر اما اگه دنیارا داشته باشی

اما جنگ روانی واعصاب توخونه باشه به چه درد میخوره

با فکرت پیش برو نه با حرف مردم

هر جور باشه میشه زندگی کرد حتی با سختی بیشتر اما اگه دنیارا داشته باشیاما جنگ روانی واعصاب توخونه با ...

بله هیچی واقعا به درد نمیخوره الان میگن پول حرف اول رو میزنه البته درست میگن چون پول باعث شده آدم‌ها از هم فاصله بگیرن نمونه اش خانواده خودم سر ارث جنگ داریم همه هم تحصیل‌کرده و پر ادعا