2777
2789
شاید یکی اصلاً بچه نخواددرجا می بُرین و میدوزینانگار خانما ماشین جوجه کشیناونا که ۲۰ سال اختلاف دارن ...

شما که بچه آوردن را جوجه کشی میدونی به خودت و خانوادت بی احترامی میکنی اولش من خودم تحصیلات بالا دارم و در سن ۳۲ سالگی ازدواج کردم ک یک بچه دارم ولی همش میگم کاش زودتر ازدواج کرده بودم.نظر من هست صرفا در ثانی تو ازدواج در مورد بچه دار شدن یا نشدن فقط خانم نیست که تصمیم میگیره یکی که بچه نمیخواد جز شرایط اول ازدواجش باید باشه و اولین شرط،ازدواجش کمتر مردی قبول میکنه بنابراین در انر سن ازدواج باید بچه را هم در نظر گرفت  و چیزی که خودم بهش رسیدم بچه خیلی خیلی مهمتر از،شوهر و هر کس دیگه ای هست 

شما که بچه آوردن را جوجه کشی میدونی به خودت و خانوادت بی احترامی میکنی اولش من خودم تحصیلات بالا دار ...

بنظر من اگه دو طرف عاشق همدیگه باشن حتی سن ۶۰ سالگی هم بچه دار میشن. چون عشق واقعی و محبت، جسم فیزیکی ترمیم و جوان میکنه و خواه یا ناخواه بچه سالم بدنیا میاد.

میمیرم برات E

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که بچه آوردن را جوجه کشی میدونی به خودت و خانوادت بی احترامی میکنی اولش من خودم تحصیلات بالا دار ...

نگفتم کلاً اینجوریه 

واقعاً اگه تحصیلات بالا داشتی میفهمیدی منظور منو 

اون خانم گفت دیره واسه ازدواج و بچه دار شدن، گفتم خانمارو با ماشین جوجه کشی اشتباه نگیره منظورم این بود همه چی زاد و ولد نیست و اصلاً دیر نیست برای ازدواج و بچه دار شدنش

عزیزم من حتی به فامیل ،، همشهری خودم هم اعتماد نکردم ...

گلم از حرفم ناراحت نشو من جسارتی نکردم ..خودمم مجردم ...ببخش اگ ناراحتون کردم 🙏🙏معذرت میخوام 💖

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

گلم از حرفم ناراحت نشو من جسارتی نکردم ..خودمم مجردم ...ببخش اگ ناراحتون کردم 🙏🙏معذرت میخوام 💖

نه عزیزم من اصلا ناراحت نشدم ، بچه  که نیستم ..

فقط منظورم این هستش که نمیشه  اینجوری ازدواج کرد 

از دوتا شهر و فرهنگ متفاوت

امیدوارم به زودی زود با یه آدم خوب و از ی خانواده خوب ازدواج کنید و یه عمر خوشبخت زندگی کنید

نه عزیزم من اصلا ناراحت نشدم ، بچه که نیستم ..فقط منظورم این هستش که نمیشه اینجوری ازدواج کرد از د ...

الهی قربونت برم .....نمیدونم چرا یهویی ی حس خوب ازت گرفتم بخاطر همین پیشنهاد دادم ...

فدات بشم ..انشالله باهم 🙏🙏🙏

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭