2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن

سن ازدواج  بسته‌  ب طرز فکر  ادما و شرایط هر کسی متغیره

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

بنظرم اره خیلی دیره

تا بیاد بجنبه چهل سال با بچش اختلاف سنی داره

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

سن ازدواج برای هر کس با توجه به شرایط و فرهنگ خانواده و شهرش متفاوت هست (البته به شرطی که کودک همسری نباشه). من ٣٢ ازدواج کردم‌. ولی دوستانی دارم که ٣٨ یا ٤٠ هم ازدواج کردند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ببین من 36 سالمه بنظرم خواستگار خوب اومد ازدواج کن خواستگار خوبم خوب بسته به شرایط، دختر خانم داره

درسته من ازدواجی هستم اتفاقا اما تا الان بسته به شرایط اتفاق نیفتاد

2790
2778
2791
2779
2792