2777
2789

سلام

دختر فاطمه🤍

پسر محمد حسین💚

به سلامتی ان شاالله

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پسر 

کِی مند 

بابک

رادان

آرشا

سپهراد

دختر 

دلوین 

ملورین

دلسا

هانا

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

آرشاویر 

بهراد

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

اسم دختر ...داتلی. جوانه. پریااسم پسر بیگ. جوان. ماهسون ...

اسم پسرشو بذاره بیگ؟ این بچه فردا نمیخواد بره مدرسه؟  یه اسم شاید معنی خوبی دلشته باشه یا مثلا اسم اصیل باشه  ولی باید همه جوانب رو هم‌سنجید

پارسا پسرمامان😍
اسم پسرشو بذاره بیگ؟ این بچه فردا نمیخواد بره مدرسه؟ یه اسم شاید معنی خوبی دلشته باشه یا مثلا اسم ا ...

بیگ مگر بده مثلا آقا بیگ یعنی آقا بزرگ بیگ یعنی بزرگ

این کاربری از شهریور دراختیارمنه

بیگ مگر بده مثلا آقا بیگ یعنی آقا بزرگ بیگ یعنی بزرگ

گفتم که علاوه برمعنی باید دوره وزمانی که بچه قراره توش بزرگ شه هم درنظر بگیری..این اسم‌مال زمان پدربزرگامون بوده...بچه ۷ساله بره مدرسه دوستاش همه اسمهای جدیدویا معمولی ومذهبی جامعه . اینو صداش بزنن بیگ

پارسا پسرمامان😍
گفتم که علاوه برمعنی باید دوره وزمانی که بچه قراره توش بزرگ شه هم درنظر بگیری..این اسم‌مال زمان پدرب ...

شوهر من فامیلش بیگی هست اکثر دوستاش صداش میزنن آقا بیگ  یا بیگ خیلی هم قشنگه 

این کاربری از شهریور دراختیارمنه

شوهر من فامیلش بیگی هست اکثر دوستاش صداش میزنن آقا بیگ یا بیگ خیلی هم قشنگه

شاید برا ی مرد خوب باشه

ولی برا ی بچه ۷ ۸ ساله ک مدرسه میره اصلا اسم جذابی نیست

همسر منم فامیلیش رشیدی هروقت میگن اقای رشیدی قند تو دلم اب میشه چون معنی رشید و قد بلند میده اما دلیل نمیشه اسم پسرم رو بزارم رشید

نر های سایت درخواست ندید ☺️خودم یکی بهتر از شما رو دارم😏😒خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋