2777
2789
عنوان

خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 54 پست
خودتون هنوز ب اون اعتماد به نفس نرسیدید برا جدایی

چرا واقعا رسیدم فقط بخاطر محل زندگی بچم که متحول میشه موندم اینجا کلی دوست داره عادت کرده اخه دیگه چقدر تحقیر توهین و کتک 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ی ورودی ماهی ده تومنی دارم خرج بچمم فراره بده ..ففط بیمه تکمیلی ندارم الانم تهرانم خونم کرجه جای بدی ...

خب طلاق که الکی نیست بشین فکراتو بکن خوب و بدش رو زیر و رو کن اصلا رو کاغذ بنویس زندگی بعد طلاق رو بنویس زندگی با شوهرت هم بنویس از بین بد و بدتر انتخاب کن

رانندگی با مردم کورس میزاره یبار انقدر با طرف لج کرد نزدیک بود بندازتم تو دره که چرا چون راه برا منه

بخدا همه اینایی که میگی دقیقا همون شوهر فامیلمونه اونم کورس گذاشت یکی با اسلحه جلوشو گرفت خاستن ببرن بکشنش انقد پروو بود 

اینا یه مشت خود شیفته آن خودشون میگیرن عارشون میاد جواب زن پس بدن گوشیشون رو اصلا نمیشه چک کرد هم پهلوشونه فک میکنن همه براشون صف کشیدن

چرا واقعا رسیدم فقط بخاطر محل زندگی بچم که متحول میشه موندم اینجا کلی دوست داره عادت کرده اخه دیگه چ ...

اگه چن تا مورد خوبشو 

بخواید بگید چیا هست

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

بخدا همه اینایی که میگی دقیقا همون شوهر فامیلمونه اونم کورس گذاشت یکی با اسلحه جلوشو گرفت خاستن ببرن ...

وای راست میگی میتونم باهات ارتباط بگیرم جسارتا اون فامیلتون جدا شد ؟اره جواب منو نمیده اعتنا نمیکنه بهم غ و نغروره جالبه با مردم خوبا

اگه چن تا مورد خوبشو بخواید بگید چیا هست

خسیس نیست ،بیمه تکمیلی خوبی داره ،البته این به این معنی نیست که پولداره نه جای خوب اجاره کرده خونه خورد و خوراک دو تا کلاس بچمم میده .تو بعضی از موارد با معرفته فقط همین مریضی میشم مثلا دکتر میبره

وای راست میگی میتونم باهات ارتباط بگیرم جسارتا اون فامیلتون جدا شد ؟اره جواب منو نمیده اعتنا نمیکنه ...

میگم که اینایی که گفتی قشنگ یاد اون افتادم

نه متاسفانه طلاقش نمیده حتی خودکشی هم کرد بخاطرش ولی میگه اذیتتون میکنم طلاقت نمی‌دم بنده خدا هم کسیو نداره

میگم که اینایی که گفتی قشنگ یاد اون افتادمنه متاسفانه طلاقش نمیده حتی خودکشی هم کرد بخاطرش ولی میگه ...

ن تین بسیار بی مسعوله انگار برا مجردی ساخته شده از خداشه هفته بعدم گفتم وکیل بگیر ولی بیرونم لفظی کرده خفم کرده در حالت مرگ افتادم 

خسیس نیست ،بیمه تکمیلی خوبی داره ،البته این به این معنی نیست که پولداره نه جای خوب اجاره کرده خونه خ ...

خوب حالا میشه گفت یه ادم نصبی هست

الان شما بنظرم یه ذره بیشتر رو اخلاقای بدش کار کنید

بهتر میشه 

همیشه طلاق راه کار خوبی نیست

نمیخوام اخلاقای بد خودتو بگی ولی تو ذهنت لیست کن

منطقی

اونوقت بهتر میتونی تصمیم بگیری

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

همش میگه چقدر تو جمع حرف میزنی تو خونه میگه چقدر حرف میزنی افتاده سر زبون بچم 

چرا همه دارن به تو نگاه میکنن بخدا بشدت قلدرو زور گواا اصلا چززی به عنوان زندگی مشترک نمیدونا میگه زن جاش تو اشپزخونس تو چکاره ای از اینور میگه مفت میخوری جفت میزنی اصلاحات بد ..بع. میگم برم سرکار میگه پس غذات باید به راه باشه پولتو که برا من نمیاری میخوای بری خونتو عوض کن بهتر کنی ..بعد که اون قطبش میگیره میگه بشین خونه بچرو نگه دار

2790
2778
2791
2779
2792