شوهر نابالغه بچس سر ه. چیزی قهر میکنه میره خونه ننش سیر تا پیاز زندگیمو بهشون میگه اونا هم پشتشن رفیق باز دختر بازی هم میکنه ولی فکر کرده نمیدونم دست بزن شدید داره وقتی عصبی وحشی میشه تحقیرم میکنه میگه وقتی حرف میزنی چرا همه تو رو مخاطب قرار میدن با کسی رفت و امد نمیکنه اضطراب اجتماعی داره منطقی نیست همش منو مقصر جلوه میده مثل پیرمردا فکر میکنه هر بار درباره اینده بچم میگم توجه نمیکنه فحاش غده بشدت حمایتگره خانوادشه حتی کتکم میزنه بخاطر اونا بچم ۸ سالشه ده ساله ازدواج کردم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ی ورودی ماهی ده تومنی دارم خرج بچمم فراره بده ..ففط بیمه تکمیلی ندارم الانم تهرانم خونم کرجه جای بدی ...
خب طلاق که الکی نیست بشین فکراتو بکن خوب و بدش رو زیر و رو کن اصلا رو کاغذ بنویس زندگی بعد طلاق رو بنویس زندگی با شوهرت هم بنویس از بین بد و بدتر انتخاب کن
خسیس نیست ،بیمه تکمیلی خوبی داره ،البته این به این معنی نیست که پولداره نه جای خوب اجاره کرده خونه خورد و خوراک دو تا کلاس بچمم میده .تو بعضی از موارد با معرفته فقط همین مریضی میشم مثلا دکتر میبره
همش میگه چقدر تو جمع حرف میزنی تو خونه میگه چقدر حرف میزنی افتاده سر زبون بچم
چرا همه دارن به تو نگاه میکنن بخدا بشدت قلدرو زور گواا اصلا چززی به عنوان زندگی مشترک نمیدونا میگه زن جاش تو اشپزخونس تو چکاره ای از اینور میگه مفت میخوری جفت میزنی اصلاحات بد ..بع. میگم برم سرکار میگه پس غذات باید به راه باشه پولتو که برا من نمیاری میخوای بری خونتو عوض کن بهتر کنی ..بعد که اون قطبش میگیره میگه بشین خونه بچرو نگه دار