2777
2789
عنوان

خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 54 پست
خیلی تحقیر شدم کتک خوردم راستش ازش تنفر دارم

اگه منطقی هست یه مشاوره برید

ببین مشاوره خوبیش اینه 

دو طرف حرفشونو میزنن

من باید حرفای ایشونم میشنیدم

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

اگه منطقی هست یه مشاوره بریدببین مشاوره خوبیش اینه دو طرف حرفشونو میزننمن باید حرفای ایشونم میشنیدم

بسیار بی منطق من اهل گفتگو و صلحم دوره های فرزند پرورزی رفتم بچمو دارم طوری تربیت میکنم که از الان راهکار بده فهر نکنه این قهر میکنه و میره خونه مادرش حریم نداره خبر چینه دعواهامونو میگه اونا رو میریزه سرم میگم تو اسیب دیدی حتی الکی میگم منم دیدم ولی کتاب میخونم بیا مشاوره قرص بخور  میگه روانی خودتو جد آبادتید

مشاورم گفت قرصم بخوره درست نمیشه ...مردی که دست رو زن بلند کرد و از مساعل زنش گفت به خانوادش اون نامرده دعوای اخری سره این بود که من گچ کار اوردم ولی خودش مدام در حال لاس زدن و شماره گرفتن از دختره هر جی توضیح دادم ی جا ارزون پیدا کردم منم تا یکسال پیش جوابشو نمیدادم الان میدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه منطقی هست یه مشاوره بریدببین مشاوره خوبیش اینه دو طرف حرفشونو میزننمن باید حرفای ایشونم میشنیدم

ای خواهر اگه منطقی بود رو تخم چشمم جا داشت کسی که منطقیه کتک میزنه عزیزم 

ای خواهر اگه منطقی بود رو تخم چشمم جا داشت کسی که منطقیه کتک میزنه عزیزم

من ۴۰ سالمه میخام ده سال بیست سال اخر عمرمو با ارامش زندگی کنم فقط این بچه محدووه خونمو دوست نداره حالا امروز میگفت بریم عادت میکنم

اخه اول تایپیک گفتی برو درست نمیشن از اقوامتون اینطوری بودن خودشیفته

الانم همینو میگم اون طلاق خاست ولی شوهرش نمیزاره توم اگه می‌زاره و بدون اون خوشبخت تری طلاق بگیر

2790
2778
2791
2779
2792