2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم امشب زندگیمو تموم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 45 پست
بقران اینم دیگه اعصاب شده اصلا ارامش نداره باز من بمیرم میدن بهزیستی باز یکم ارامش میگیره

فکر کردی بهزیستی امنه؟ تو همین مدرسه های ما از هم سو استفاده جنسی میکنن درنهایت با مواد و اعتیاد آشنا میشه 

بچه ات دختره یا پسر؟تنها زندگی تو بچه اته:)) غیر تو کسی و ندارمه اون از باباش اون از خانواده تو البت ...

بخدا نمیتونم اونقد اعصاب شدم بچم ارزوش اونه یبار صدام زد جانم بشنوه خداازم نگذره شرمنده بچمم هستم بخدا روانی شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا درکت میکنم شرایط خیلی از ماها خودمون انتخاب نکردیم عزیزم

این مسیریه که خدا برات ساخته شاید ظاهر خیلی زشت و سختی داره اما میدونسته تو حتما از پس برمیایی میدونه تو روح قوی داری!

اینو همیشه بدون خدا سخترین نقش هارو به بهترین بازیگراش میده 

چون میدونه خیلی قویتر از شرایطش هست🩷

بقران خیلی بریدم حالم دیگه از نفس کشیدن بهم میخوره

عزیز من زندگی همینه

یه روز از ته دل میخندی یه روز به تهش میرسی

بهش فکر کن ؟

اینکه بچت چند سال دیگه بهت افتخار کنه از بابت اینکه تونستی هم خودت و نجات بدی هم اونو حس بهتری داره یا اینکه چند سال دیگه با کلی زخم و تروما حتی بخاد یه دسته گل بگیره دور از جونت بیاد سر خاکت نتونه چرا چون مادرش تو اوج نیازش به مادر تنهاش گذاشت ؟

میدونم شرایطتت سخته

اما راهش این نیست واقعا

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

بخدا نمیتونم اونقد اعصاب شدم بچم ارزوش اونه یبار صدام زد جانم بشنوه خداازم نگذره شرمنده بچمم هستم بخ ...

اعتیاد ک چیزی نیست ترک میکنه دیگه

خیانت ک نکرده

اتفاقا همین جا ی خانومی همسرش اعتیاد داشت

میگفت خدارو شکر خیانت نمیکنه 

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

بخدا نمیتونم اونقد اعصاب شدم بچم ارزوش اونه یبار صدام زد جانم بشنوه خداازم نگذره شرمنده بچمم هستم بخ ...

قربونت برم من آخه دختر:)))) تا جایی که میتونی باید قوی باشی فقط قبول کن که اون دیگه شوهرت نیست همه چیز خوب میشه :)

نکن عزیزم بخاطربچت تو باید هم زن باشی هم مرد متاسفانه دنیا این برات خواسته حالا اگه بچه نداشتی خیلی ...

فداتبشم من عزیزدلم بخدا کسیو ندارم دردمو بگم اومدم اینجا بشما بگم 💔

فکر کردی بهزیستی امنه؟ تو همین مدرسه های ما از هم سو استفاده جنسی میکنن درنهایت با مواد و اعتیاد آشن ...

اینم باباشو ببینه معتاد میشه پدرشوهرمم معتاده بخدا بابام منو زنده بگور میکرد کمتر عذاب میکشیدم 

فداتبشم من عزیزدلم بخدا کسیو ندارم دردمو بگم اومدم اینجا بشما بگم 💔

خیلی سنت کمه فقط نیاز به اراده داری سعی شجاع باشی ولی قبلش توکلت بخدا باش و استارت بزن زندگی از نو انشااله

خدایا معجزه ای کن ♥دلم فریادمیخواهد😔

واقعا درکت میکنم شرایط خیلی از ماها خودمون انتخاب نکردیم عزیزماین مسیریه که خدا برات ساخته شاید ظاهر ...

قربونت برم من بخدا خیلی عذاب میکشم از ۱۶ سالگیم تیک عصب گرفتم بوسپیریونو لگزاتال مصرف میکردم دیدم بدتر استرسی شدم مصرف نکردم نمیدونم حکمت خدا چیه کی قراره تموم بشه