2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم امشب زندگیمو تموم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 45 پست
عزیز من زندگی همینهیه روز از ته دل میخندی یه روز به تهش میرسیبهش فکر کن ؟اینکه بچت چند سال دیگه بهت ...

بخدا ازبس به شوهرم فرصت دادم الان اشتباه میکنه نه تنها پشیمون نمیشه افتخارم میکنه دردمو به خانوادم میگم میشینن بدبختای دوروبرمو مثال میزنن بچمم اونقد شلوغه هیشکی یه دیقه نگهش نمیداره بتونم برم سرکار

اعتیاد ک چیزی نیست ترک میکنه دیگهخیانت ک نکردهاتفاقا همین جا ی خانومی همسرش اعتیاد داشتمیگفت خدارو ش ...

خیانت نکرده ؟بخدا چنبار خیانتشو گرفتم ثابتم کردم متادون مصرف میکنه ترامادول شیره مشروب از خیلیاشم خبر ندارم سرکارم نمیره رفیق بازم هست💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا ازبس به شوهرم فرصت دادم الان اشتباه میکنه نه تنها پشیمون نمیشه افتخارم میکنه دردمو به خانوادم م ...

هفت سالشه باید بره مدرسه

بگرد دنبال کاری که از صبح تا بعد از ظهر باشه 

با حقوقت تیکه طلا بخر بزار کنار

سخته ولی کم کم میتونی

قوی باش،تو یه انگیزه قوی برای ادامه دادن داری که بچته

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

قربونت برم من بخدا خیلی عذاب میکشم از ۱۶ سالگیم تیک عصب گرفتم بوسپیریونو لگزاتال مصرف میکردم دیدم بد ...

به جای فکر خودکشی خییلی به خدا نزدیک شو عزیزم

من نمیگم نماز بخون یا فلان کار بکن 

ولی اگاهیتو ببر بالا مطمئن باش بدون اینکه تو کاری بکنی خدا مسیرتو تغییر میده

یکی مثل من شوهر نداره و مادرش دعا میکنه که خوشبخت بشه.منم ۲۳ سالمه.یکی شوهر داره فلانه.هعی...

ایشالله که خوشبخت بشی ایشالله زندگی هیشکی مثل من نشه بخدا یکیو میبینم خوشبخته درسته حسرت میکشم ولی بقران هیچوق حسودی نکردم 💔

به جای فکر خودکشی خییلی به خدا نزدیک شو عزیزممن نمیگم نماز بخون یا فلان کار بکن ولی اگاهیتو ببر بالا ...

اتفاقا باید تلاش کنه

زمانی درست میشه که تلاش کنه برای درست شدن

باید سعی کنه مستقل بشه 

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

قربونت برم من آخه دختر:)))) تا جایی که میتونی باید قوی باشی فقط قبول کن که اون دیگه شوهرت نیست همه چ ...

خیلی وقته هم خونه ایم بخدا انگار غریبس ولی خب نمیشه هرجا باهاش برم بخدا میگن بچه طلاقی چیزی هسی بااین ازدواج کردی فک کن شوهرم ایستاده خوابش میبره تو مکان عمومی

بخدا من از خدامه برم سرکار هیشکی بچمو نگه نمیداره خیلی شلوغه

نمیشه با مادرت صحبت کنی پیش اون بمونه ؟

یا اگه مدرسه میره اون تایمی که مدرسه هست یه کاری پیدا کنی که تایمش با تایم مدرسه دخترت یکی باشه

نمیشه با مادرت صحبت کنی پیش اون بمونه ؟یا اگه مدرسه میره اون تایمی که مدرسه هست یه کاری پیدا کنی که ...

مامانم خودش یه بچه چهارساله داره بخاطر اون بچه منو نگه نمیداره خیرسرشون منو خیلی خوشبخت کردن هروزم یدونه درست میکنن 

مامانم خودش یه بچه چهارساله داره بخاطر اون بچه منو نگه نمیداره خیرسرشون منو خیلی خوشبخت کردن هروزم ی ...

برو همینارو بهشون بگو

اتفاقا بچه ها میتونن هم بازی هم بشن

حدقل کاری که میتونن برات بکنن اینه که کمکت کنن بتونی راهت و کم کم جدا کنی از شوهرت 

اتفاقا باید تلاش کنهزمانی درست میشه که تلاش کنه برای درست شدنباید سعی کنه مستقل بشه

اینکه صدرصد ! نباید نا امید بشه و پست اولی هم بهشون گفتم شما خیلی قویتر مشکلاتت هستی که خدا تورو تو این مسیر قرار داده

با تلاش خودش و نزدیکتر شدن به خدا میتونه کمکش کنه نه پیشنهاد های ما