2777
2789

سلام عزیزانم

دوستم یا یک آقاپسری دوساله دوسته

پسره تنها اخلاق بدش این هست هر ۵ماه یکبار میره ترکیه(برای‌کار)

و اصلا به دوستم نمیگه و چند روز ن زنگ ن پیام هیچی

بعدش برمیگرده بهش میگه

دوستم خیلی بهش گفته قبلش خبر بده و از غیب‌شدن یهویی بدش میاد بهشم گفته

الان دوباره رفته بعداز دوهفته برگشته و گفته من مسافرت کاری بودم و…

دوستم هنوز جواب نداده پیامشو

چی بگه بهش؟ ک پسره بفهمه کارش واقعا اذیت کنندست؟

❌الان نیاید بنویسید متاهل هستا😂❌متاهل نیست و از اقوام های خیلی خیلی دوره دوستم هست

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اونو نمی نویسمولی اینو می نویسم دوستت خودتی😅

من نامزد داشتم و جداشدیم💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

کات کنه چون چند بار گفته کارش زشته گوش نداده

خب چی بنویسه توی پیام که قشنگ بفهمونه بهش؟ بعدش کات کنه

متاهل هستااااااا ماهم گوشامون مخملی نیستاااا😭😭

عزیزم اقوام های دورشون هست چجوری زن داشته باشه؟😂

عزیزم متاهل نباشه با کسیه

اینم مطمین هستیم که باکسی نیست

دوستم دوماه کامل تعقیب کرده و اینستاشو هک کرده و بقیه برنامه هاشو😂😂دختره‌ی احمق ۳۰ملیون پول داده برا هک

وا چه حتما کاری یه کاری میکنه که نمیخاد ازش سر دربیارهچند وقته میشناسش؟ و چجوری باهم اشنا شدن

اقوام دور هستن

دوسال در ارتباط