2777
2789
عنوان

در باره گربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 31 پست
منظورت چیه نژاد دار بهتره از بومی هاست !؟ اینو میخوای بگی

آره بومی ها اگر سالم باشن تو طبیعت بیشتر حال میکنن، نژاد دار ها دستکاری شدن و نمیتونن تو طبیعت باشن، جمعیتشونم روز به روز بیشتر میشه و با نخریدن هم نمیشه جلوشو گرفت، چون زاد و بلد میشه، کاری درستی نیست خریدن نژاد در هرصورت ولی باز از بومی سالم بهتره

عضو رسمی بتمن های سایت ❤️🎀💫   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا جایی با حرفتون موافقم جایی هم غلطهاگه گربه ای مشکل داره، مثلا پاش مصنوعیه نگهداریش درسته اگه سگ و ...

عزمزم من خودم علوم پزشکی هستم لازم نیست برای کنترل جمعیت حیوانات مردم بیان گربه ببرن خونه بار میکروب و آلودگی ببرن محل زندگی خودشون ..

اینا رو خود علوم‌پزشکی با شهرداری هماهنگ میکنن میان سگ و گربه ها رو جمع میکنن میبرن عقیم سازی ..

دلیل نداره در داخل خونه داخل یک اتاق حیوانات رو بیاریم با ما زندگی کنن 

همون موی گربه و سگ هزاران آلودگی داره .. کیست هیداتیک  از سگ در ایران وحشتناک زیاد شده ببخشید روک میگم 

همش بخاطر باکلاس نشون دادن خانم ها و این مد کردن حیوان دوستی هست 

حیوان دوستی یعنی اجازه بدیم حیوانات زندگی طبیعی خودشون داشته باشن نه اینکه ما بریم سگ بخریم به زور عقیمی کنیم مسواک بزنیم لباس بپوشیم بخوایم با خودخواهی اون سگ و گربه  رو هم شبیه آدم ها کنیم 

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
از نظر. پزشکی میگم خدمتتون حیوانات باکتری ها و میکروب های طبیعی در وجودشون هست که برای انسان بسیار خ ...

چهارتاگربه دارم

هیچکدوم ازمشکلاتی ک گفتی برام پیش نیاوردن

اگ دستت بخوره ب مدفوع گربه اتفاقی دستتوکنی دهنت

یا موهای زیادی ازش بخوری بیمارمیشی

ک من بااینکه هزاربار بوسیدمشون

بزور شاید یکی دوبار موشون رفته رولبام اونم سریع حسش کردم برداشتمش

پس خیالتون راحت باشه نگهداری از گربه خطری نداره

ولی سگ رونمیدونم

از نظر. پزشکی میگم خدمتتون حیوانات باکتری ها و میکروب های طبیعی در وجودشون هست که برای انسان بسیار خ ...

و حتي يك بيماري ديگه ك خب من حوصله بحث ندارم حوصله هم ندارم برم منبعش رو بيارم 

حتي در قديم هم ك علمش نبوده اما نتيجه ش رو ميديدن و خب با همون خرافات و عقايد خودشون نقلش ميكردن 

عزمزم من خودم علوم پزشکی هستم لازم نیست برای کنترل جمعیت حیوانات مردم بیان گربه ببرن خونه بار میکروب ...

منم گفتم برای عقیم کردن عقیم کنن آزاد کنن دیگه 

دو اگه گربه ای که آسیب دیدگی جدی داره تو طبیعت بره بمیره بهتره یا توخونه باشه و زنده بمونه؟ 

عزمزم من خودم علوم پزشکی هستم لازم نیست برای کنترل جمعیت حیوانات مردم بیان گربه ببرن خونه بار میکروب ...

یکم دیر نیست واسه این حرفااا 

الان پت داشتن همه جا رایجه 

بهتر نیست جای حرفای کلیشه نکنید اینکار بکنید اونکارو نکنید 

راه حل بهتری داد 

یکم دیر نیست واسه این حرفااا الان پت داشتن همه جا رایجه بهتر نیست جای حرفای کلیشه نکنید اینکار بکنید ...

راه حل بهتر اینه جای گربه هایی که سالمن، گربه هایی که به کمکمون نیاز دارن رو به سرپرستی بگیریم 

واکسن

واکسن چه واکسنی ؟

شما با زدن واکسن ماهیت طبیعی کدوم موجود میتونی عضو کنی ؟

این فکر اشتباه هست که واکسن بزن دیگه آلوده نیست بدن این موجود در حالت طبیعی باید یک باکتری داشته باشه شما با واکسن نمیتونی فلور طبیعی اون رو از بین ببری ..

دست از سر حیوانات بردارید اون ها موجودات خدا هستن ..

بنظر من کسانی که با خودخواهی به هر عنوانی این بندگان خدا رو به زندانی خودشون در میارن اون دنیا باید پاسخگو باشند. 

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷

1. مخاطره بهداشتی: او معتقد است حیوانات خانگی باعث انتقال میکروب و آلودگی به محیط زندگی انسان می‌شوند.

2. کیست هیداتیک: او به طور خاص به بیماری "کیست هیداتیک" اشاره می‌کند و می‌گوید این بیماری از سگ‌ها در ایران "وحشتناک زیاد شده است".

3. تعریف حیوان‌دوستی: از نظر او، حیوان‌دوستی واقعی یعنی اجازه دادن به حیوانات تا زندگی طبیعی خود را در محیط خود داشته باشند، نه اینکه آن‌ها را خریداری کرده، عقیم کنیم، لباس بپوشانیم و شبیه انسان‌ها با آن‌ها رفتار کنیم. او این کار را ناشی از "خودخواهی" و یک "مد" می‌داند.

تحلیل و پاسخ به سوالات شما:

۱. "راست میگه یا نه؟"

این سوال یک جواب مطلق "بله" یا "خیر" ندارد، زیرا نظرات شخصی و حقایق علمی درهم آمیخته شده‌اند. در ادامه حقایق علمی از دیدگاه پزشکی و دامپزشکی را جدا می‌کنیم:

مواردی که پایه علمی دارند:

· کیست هیداتیک یک بیماری واقعی و خطرناک است: بیماری کیست هیداتیک (Echinococcosis) یک بیماری انگلی جدی است که عامل آن کرم انگلی "اکینوکوکوس" است. چرخه زندگی این انگل بین سگ‌های آلوده (میزبان نهایی) و حیوانات علفخوار مانند گوسفند (میزبان واسط) تکمیل می‌شود.

· سگ‌ها می‌توانند ناقل باشند: انسان می‌تواند با بلعیدن تصادفی تخم‌های این انگل که در مدفوع سگ‌های آلوده وجود دارد، آلوده شود. این اتفاق معمولاً از طریق دست‌های آلوده پس از تماس با سگ یا خاک و سبزیجات آلوده رخ می‌دهد.

· این بیماری در برخی مناطق ایران اندمیک است: ایران یکی از کانون‌های این بیماری در جهان محسوب می‌شود و مواردی از آن گزارش می‌شود.

· حیوانات خانگی می‌توانند حامل عوامل بیماری‌زا باشند: سگ‌ها و گربه‌ها می‌توانند ناقل انواع باکتری‌ها (مانند سالمونلا)، قارچ‌ها (مانند کچلی) و انگل‌های دیگر باشند.

مواردی که اغراق‌آمیز یا مبتنی بر نظر شخصی هستند:

· "وحشتناک زیاد شده": این یک ادعای آماری است که بدون ارائه منبع بیان شده است. در حالی که بیماری در ایران وجود دارد، برنامه‌های کنترل و آموزش توسط سازمان‌های دامپزشکی و بهداشتی در جریان است. نمی‌توان به سادگی گفت که آمار به شکل "وحشتناکی" در حال افزایش است.

· "هزاران آلودگی داره": این یک بیان اغراق‌آمیز است. اگر حیوان تحت مراقبت‌های منظم دامپزشکی (واکسن، ضدعفونی، درمان ضدکرم) باشد و بهداشت فردی (شستن دست‌ها) رعایت شود، خطر انتقال بیماری به شدت کاهش می‌یابد.

· تعریف از "حیوان‌دوستی واقعی": این یک دیدگاه شخصی و فلسفی است. بسیاری از فعالان حقوق حیوانات نیز با "خرید" حیوانات و برخی رفتارهای انسان‌وار مخالفند. اما از طرف دیگر، نگهداری مسئولانه از حیوانات خانگی نیز توسط بسیاری به عنوان شکلی از حیوان‌دوستی پذیرفته شده است. این بخش بیشتر مربوط به عقیده می‌شود تا علم.

۲. "این کیست هیداتیک چی هس؟"

همانطور که گفته شد، کیست هیداتیک یک بیماری انگلی خطرناک است. در اینجا توضیح ساده‌ای آورده شده است:

· عامل: یک کرم بسیار ریز به نام "اکینوکوکوس گرانولوزوس".

· چرخه انتقال:

1. سگ‌های آلوده: سگ‌ها با خوردن اندام‌های آلوده حیوانات علفخوار (مانند گوسفند) که حاوی کیست هستند، آلوده می‌شوند. انگل در روده سگ بالغ شده و تخم تولید می‌کند.

2. دفع تخم: تخم‌های انگل به میلیون‌ها عدد در مدفوع سگ آلوده دفع می‌شوند.

3. آلودگی محیط: این تخم‌ها می‌توانند خاک، آب و سبزیجات را آلوده کنند و ماه‌ها در محیط زنده بمانند.

4. ابتلای انسان و دام: انسان یا حیوانات علفخوار با بلعیدن این تخم‌ها (مثلاً از طریق خوردن سبزیجات آلوده شسته‌نشده یا تماس دست آلوده با دهان) آلوده می‌شوند.

5. تشکیل کیست: تخم در بدن انسان به larva تبدیل شده و کیست‌های بزرگی عمدتاً در کبد و ریه تشکیل می‌دهد. این کیست‌ها می‌توانند سال‌ها رشد کنند و در نهایت باعث عوارض شدید و حتی مرگ شوند.

جمع‌بندی نهایی:

نویسنده متن در مورد وجود و خطرات بیماری کیست هیداتیک راست می‌گوید و این یک نگرانی بهداشتی واقعی به‌ویژه در ایران است. با این حال، بیان او در مورد میزان شیوع ("وحشتناک زیاد شده") ممکن است اغراق‌آمیز باشد و بدون ارائه آمار دقیق است.

دیدگاه کلی او نسبت به نگهداری حیوانات خانگی بسیار محتاطانه و منفی است. در حالی که خطرات بهداشتی واقعی هستند، با نگهداری مسئولانه (ضدعفونی منظم، معاینات دامپزشکی، شستن دست‌ها) و آموزش عمومی می‌توان این خطرات را به حداقل رساند.

پس می‌توان گفت: هشدار او در مورد بیماری کیست هیداتیک واقعی است، اما تفسیر کلی او از نگهداری حیوانات خانگی بسیار سخت‌گیرانه و حاوی اغراق است.

واکسن چه واکسنی ؟شما با زدن واکسن ماهیت طبیعی کدوم موجود میتونی عضو کنی ؟این فکر اشتباه هست که واکسن ...

حرفتون 50 درصد درسته، حرفتون یسری جاها‌ش درسته ولی یکم زیادی سنتی دارین رفتار میکنین، موضوع تاپیک خودمم اینه که زیاده روی داره میشه ولی شما هم یکم دارین زیاده روی میکنین